Groeien

SmitDeVries: Cyril Mentink

Als bedrijfskundig advies en trainingsbureau doen wij alles om ondernemingen en instellingen hun (groei)doelstellingen op een verantwoorde wijze te laten behalen.

Groeien, in omvang, de breedte en of de diepte, is veelal noodzakelijk voor de continuïteit. Voor ondernemers in het MKB kan het noodzakelijk zijn om persoonlijke doelstellingen, zoals financiële onafhankelijkheid of een goed pensioen, zeker te stellen.

Groeien brengt echter naast kansen ook veel risico’s met zich mee. Menig groeiend bedrijf kampt ermee of gaat er zelfs aan ten gronde. Positief is dat de meeste risico’s vooraf bekend en ingeschat en beheerst kunnen worden. Zo voorkom je dat je als bedrijf vanuit een suboptimale situatie groeit en daarmee ook mogelijke problemen laat meegroeien. Die zijn vervolgens later kostbaarder en lastiger om op te lossen.

Wil je dus groeien en een helder en concreet plan hebben om dat te kunnen doen? Wil je daarbij risico’s omzetten naar kansen, dan is onze BPP-aanpak zeker behulpzaam. Concrete en praktische stappen geven het juiste inzicht om effectief doelstellingen te gaan behalen, te monitoren en eventueel bij te sturen. Onze aanpak is daarmee ook heel geschikt voor bedrijven die al aan het groeien zijn, maar problemen ervaren of juist meer willen.

Ga vrijblijvend met mij in gesprek en kom tot jouw concrete praktische plan. Dat is mijn belofte voor deze kennismaking. Ik ben benieuwd naar jouw wensen en doelen!


T: 06 5267 8385
E: knitnem.c.[antispam].@smitdevries.nl


 
onderkant-banner-skyline-deventer