1242


ledenSubsidie spreekuur

Claudi Schröder

Bedrijf: Vindsubsidies

Vindsubsidies | Claudi Schröder
Mijn naam is Claudi Schröder, ik ben werkzaam als Accountmanager bij Vindsubsidies. Onze passie ligt in het ondersteunen van ondernemers en instellingen die ambitieuze plannen willen omzetten in realiteit. En subsidies kunnen hier een geweldige bijdrage aan leveren. We werken in Nederland met 80 mensen. Onlangs zijn we met een 20-tal collega’s verhuisd naar de Leeuwenbrug in Deventer. Daarnaast hebben we ook vestigingen in Utrecht en Enschede.

Met het Ondernemershuis hebben we de afgelopen jaren een mooie samenwerking opgebouwd en ook al diverse ondernemers uit deze regio kunnen helpen. Dit komt o.a. door het digitale subsidieloket welke aangeboden wordt door o.a. MKB Deventer (www.subsidieloketdeventer.nl). Hier kun je je als ondernemer kosteloos registreren en in de database zoeken naar subsidieregelingen die passen bij je project.

Het subsidielandschap is groot en uitgestrekt, maar als je weet waar je zijn moet en hoe je er komt, biedt het enorm veel kansen. Ik wijs je graag de weg binnen dit landschap en met name kijk ik met jou waar de mogelijkheden liggen. Door de vele ervaring en expertise die we in huis hebben, kunnen we snel kansen signaleren voor jou als ondernemer. En die willen wij graag met je delen!

Claudi Schroder

Vindsubsidies

Klavermaten 25, 7472 DD GOOR, Netherlands

Postbus 69, 7470 AB GOOR, Netherlands

T

 

+31(0)882020400

M

 

+31(0)683444911

E

 

 claudi.schroder@vindsubsidies.nl

W

 

 www.vindsubsidies.nl

 

 

 

 
Gratis spreekuren

Circulaire economie
E-commerce spreekuur
Energietransitie
Export spreekuur
Financieel spreekuur
HRM-spreekuur
ICT-spreekuur
Spreekuur "Groeien"
Subsidie spreekuur
Veiligheid en gezondheid
Verkoop / sales
Juridisch spreekuur


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer