1217


leden
Winkelen in Deventer: www.deventer.infoWinkelen in Deventer: www.deventer.info

Deze webportal is het Deventer platform voor alle winkeliers en horeca in de gemeente Deventer. VVV Deventer en MKB Deventer hebben de handen ineen geslagen en gezamenlijk dit webportal ontwikkeld. Op dit webportal kunnen de bezoekers informatie vinden over

-          Alle evenementen groot en klein in de gehele gemeente Deventer;

-          Kenmerken en bezienswaardigheden in Deventer;

-          Kenmerken diverse winkelgebieden incl. koopzondagen;

-          overnachtingsmogelijkheden;

-          Alle winkels en horeca in de gemeente, elke ondernemer krijgt een pagina waarop hij of zij zich kan presenteren.

Bezoekersaantallen

De website trekt nu ongeveer 180.000 bezoekers per maand. De VVV gaat om al haar media-uitingen www.deventer.info centraal stellen. Zonder volledig te zijn noemen wij daarbij, de folders: Leuke en gekke winkeltjes, mode in Deventer, Dromen in Deventer, Uit eten in Deventer en Deventer algemeen. Ook zal de website vanuit deelnemende ondernemers gepromoot worden.

 

 


Meer projecten

Binnenstadsmonitor
Deventer 1250 jaar spel
Deventer-Professionals
E-commerce
Exportstimulering
Gratis subsidieloket voor MKB Deventer
Keurmerk Veilig Ondernemen
Salland Academy
stageportal
Winkelen in Deventer: www.deventer.info


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer