1217


leden
Gratis subsidieloket voor MKB DeventerZoek extra financiering voor uw project of investeringen

Als innovatieve en ambitieuze ondernemer bent u vaak op zoek naar extra financiering om uw projecten uit te voeren of om een deel van uw investeringen terug te halen. In Subsidieloket Deventer kunt u nu gratis en vrijblijvend subsidiemogelijkheden zoeken die matchen met de doelstellingen van uw bedrijf.

Subsidieloket Deventer bevat duizenden regionale, landelijke en Europese subsidies, fiscale regelingen kredieten en fondsen. Ondernemers zoeken in de database door een zoekterm in te voeren. Daarna kunnen zij bladeren in tientallen regelingen. Het loket is een initiatief van onder meer de Gemeente Deventer, MKB Deventer, Bedrijven Parkmanagement Deventer, de Deventer Kring van Werkgevers en VNO NWC Midden. Deze partijen hopen met het vrij toegankelijke subsidieloket de innovatiekracht in de regio Deventer een boost te geven, doordat bedrijven meer kunnen innoveren wanneer zij daarvoor extra financiële middelen kunnen vinden en benutten.

Van elke subsidie in de database zijn de samenvatting, de voorwaarden en subsidiebijdrage opgenomen. Daarnaast bevat het loket extra informatie om zelf te kunnen aanvragen. U kunt ook contact opnemen met de adviseurs van Vindsubsidies. Zij kunnen u ondersteunen bij uw subsidieaanvraag, administratie en begroting.

Uw project mogelijk met subsidie

Wanneer u bezig bent met projecten die innovatief zijn of zijn te koppelen aan thema’s die vanuit de (Europese) overheid worden gestimuleerd. Voorbeelden van actuele subsidiethema’s zijn (technische) innovatie, milieu en energie, samenwerking (internationaal of met kennisinstellingen), health, agri & food, scholing en logistiek. Investeringen komen in aanmerking voor fiscale aftrek wanneer deze bijdragen aan energie- en milieubesparing, duurzaamheid of innovatieve ontwikkelingen.

Zoek nu subsidie voor uw project of investering: https://bedrijven.vindsubsidies.nl/deventer

Hoe werkt Subsidieloket Deventer?

Via de website www.subsidieloketdeventer.nl kunt u (eenmalig) zich registreren. Daarna kunt u wanneer u maar wilt kosteloos en geheel vrijblijvend zoeken naar subsidiemogelijkheden voor uw organisatie of project. Nadat u uw zoekterm heeft ingevoerd, kunt u filteren op bijvoorbeeld uw vakgebied, projectthema of (gewenst) subsidiebedrag.

Vindsubsidies

Subsidieloket Deventer wordt onderhouden door Vindsubsidies. Vindsubsidies is het enige subsidieadviesbureau met een complete dienstverlening op subsidiegebied, waaronder consultancy, een database, trainingen en een online administratiesysteem. Vindsubsidies helpt al bijna 20 jaar bedrijven en organisaties bij het waarmaken van hun ambities en het omzetten van ideeën in projecten met behulp van subsidies.

Meer weten over uw subsidiekansen?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Vindsubsidies via info@vindsubsidies.nl of 088-2020400.


Meer projecten

Binnenstadsmonitor
Deventer 1250 jaar spel
Deventer-Professionals
E-commerce
Exportstimulering
Gratis subsidieloket voor MKB Deventer
Keurmerk Veilig Ondernemen
Salland Academy
stageportal
Winkelen in Deventer: www.deventer.info


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer