1197


leden
Noaberschap: meer omzet!Win 1 van de 50 vouchers Noberschap t.w.v. 200 euro

Dankzij de provincie Overijssel kan MKB Deventer u helpen bij het versterken van uw omzet door middel van de voucher Noaberschap. Deze voucher vertegenwoordigd een waarde van 200 euro. U kunt een professional inschakelen die u ondersteund m.b.t. vergroting van de omzet. Indien u minimaal 10 uur aan uren van deze professional afneemt, ontvangt u 20 euro korting op dit uurtarief. 

Hoe werkt het?

U heeft zelf de vrijheid om die professional in te schakelen waarvan u denkt dat zij een stimulans kunnen geven op uw omzet. De voorwaarde is dat de besteding moet geschieden bij een bedrijf in Overijssel en dat de bestede uren gerelateerd zijn aan omzetvergroting.  U kunt de Noaberschapvoucher aanvragen via info@mkbdeventer.nl. U ontvangt dan direct een toekenning en kunt aan de slag met uw profesional naar keuze. let wel op is op. Er zijn maximaal 50 noaberschapvouchers beschikbaar. Zodra u een factuur ontvangt van de minimale 10 uur bestede adviesuren stuurt u een copy van de factuur door aan finance@mkbdeventer.nl met daarbij vermeld uw bankrekeningnummer. Wij maken dan de 200 euro op uw bankrekening over.

Succes met de Noaberschapsvoucher!


Meer projecten

Binnenstadsmonitor
Deventer 1250 jaar spel
Deventer-Professionals
E-commerce
E-commerce project MKB Deventer
Exportstimulering
Gratis subsidieloket voor MKB Deventer
Keurmerk Veilig Ondernemen
Noaberschap: meer omzet!
Salland Academy
Winkelen in Deventer: www.deventer.info


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer