1217


leden
Deventer-ProfessionalsMKB Deventer kent heel veel professionals die zelfstandig of in kleine- en middelgrote organisaties werken.

Zij verrichten zeer bijzondere werkzaamheden. Te weinig bedrijven weten welke fantastische producten en diensten soms letterlijk om de hoek verkrijgbaar zijn. Tijd om daarin verandering in aan te brengen!

Professionals in Deventer - op Internet en in boekvorm

MKB Deventer heeft een presentatieboek uitgeven waarin elke professional zichzelf presenteert. Wie zijn ze, wat doen ze, wat zijn referenties, waarom zijn ze succesvol en uiteraard hoe kan ik ze bereiken. In het presentatieboek is ook vermeld de maatschappelijke (neven)functies van de professionals. Wij zien dit als stimulering van de onderlinge contacten. Ook het vermelden van uw favoriete hobby of vrijetijd besteding kan hiertoe bijdragen.

Ontvang het boek

Heeft u het boek nog niet ontvangen? Stuur ons een email: info@mkbdeventer.nl en wij bezorgen u dit. Op www.deventerprofessionals.nl kunt u de 130 ondernemersverhalen lezen en de foto's zien van deze Deventer professionals. 

 


Meer projecten

Binnenstadsmonitor
Deventer 1250 jaar spel
Deventer-Professionals
E-commerce
Exportstimulering
Gratis subsidieloket voor MKB Deventer
Keurmerk Veilig Ondernemen
Salland Academy
stageportal
Winkelen in Deventer: www.deventer.info


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer