1217


leden
Deventer 1250 jaar spelDeventer 1250 spel in productie!

Onze mooie Deventer bestaat volgend jaar 1.250 jaar en dat heeft ons aangezet om in actie te komen.

We hebben een Deventer 1250 jaar bordspel ontwikkeld. Dit laat zich het best omschrijven als een combinatie van Ganzenbord, lokaal Kwartet, Monopoly en Triviant. Met name in het laatste onderdeel laten we de link naar 1.250 jaar historie tot leven komen met honderden vragen over de Deventer geschiedenis.

Leden van MKB Deventer hebben 10% korting

Leden van MKB Deventer kunnen het spel bestellen met 10% korting op de winkelprijs van 24,95 euro. Gun uzelf dit unieke spel voor 18,50 euro (excl. btw)!  Ook een leuk relatiegeschenk of (kerst)cadeau voor uw personeelsleden. Geef uw bestelling door op info@mkbdeventer.nl

Winkelverkoop

Het spel is bij de volgende winkels te koop:

Bruna centrum & Colmschate

Koning Willem

Fame Musthaves

Praamstra

VVV winkel

De Kruidnagel

Fanshop Go Ahead Eagles (betreft limited edition Go Ahead Eagles)

 

Goed doel

Het Deventer 1250 spel wordt uitgegeven zonder winstoogmerk. Met het batige saldo van dit project zullen wij activiteiten uit het Deventer 1250 jaar programma adopteren. Dit betreft het educatieprogramma over de 1.250 jarige geschiedenis van Deventer voor de groepen 5 t/m 8 van alle Deventer basisscholen. Met het bestellen van het spel steunt u ook dit doel.

MKB Deventer dankt de volgende sponsoren voor hun bijdrage. Zonder hen was de uitgifte van het spel niet mogelijk geweest: Hulde!:

Jumbo Hans Kok, Rabobank, VVV Deventer, Gerton Sport

Salland verzekeringen, Go Ahead Eagles, Westfalen Gassen & Medical, Gemeente Deventer, Sportbedrijf Deventer, Ten Kate Flowers, Paul Selbach HRM, Ruchtie Wijnen, De Printhut, JPR Advocaten, Wittendorp Administratiekantoor, Gamesformotion, De Kruidnagel, IJsselstudio, Rondreismakelaar.nl, Soeljee.nl Entertainment, Karel Lassche Sport en Spel, Claassen Molenbeek  & partners, Goal Promotions, Het Groenbedrijf,Spectrus Licht & Advies, Smalbraak Notarissen, Valans, Nieuw Rollecate, HalteZ, Artnic, Deventer Schouwburg, Go Ahead Eagles, De Kruidnagel.

 

 

 

 

 


Meer projecten

Binnenstadsmonitor
Deventer 1250 jaar spel
Deventer-Professionals
E-commerce
Exportstimulering
Gratis subsidieloket voor MKB Deventer
Keurmerk Veilig Ondernemen
Salland Academy
stageportal
Winkelen in Deventer: www.deventer.info


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer