1197


leden
E-commerce project MKB DeventerNaar aanleiding van een onderzoek door een onderzoeksbureau heeft Google Deventer in 2014 uitgeroepen tot E-commerce stad van het Oosten van Nederland. De uitslag kwam mede tot stand door: het aantal registeerde URL's in Deventer, de transacties op Internet, aantal geregistreerde websites en de publicaties op social media, digitale- en gedrukte media.

Hierop heeft de gemeente Deventer een subsidie beschikbaar gesteld om bovenstaande nog verder uit te bouwen.

Spelers in kaart 

Alle Deventer spelers op gebied van E-commerce zijn in kaart gebracht. Meer dan 40 bedrijven zijn geinterviewd waarbij de focus lag op behaalde klantwaarde. De bedoeling was om deze content online te plaatsen en offline hiervan een boek uit te gaan geven (zie voorbeeld Exportboek Made in Deventer). De online content geeft inspriratie en zet aan tot actie! Ook zijn er Deventer bedrijven geinterviewd die succes hebben met toepassing van E-commerce.

Gratis Cursus

Leden van MKB Deventer kunnen gratis de dagcursus webstrategie volgen. Meer informatie en aanmelden kan op www.emrysacademy.com/webstrategie.

E-platform

Alle informatie rond E-commerce (in Deventer) wordt op een webportal gepresenteerd.

 

Meer weten? Neem contact op met MKB Deventer: info@mkbdeventer.nl.


Meer projecten

Binnenstadsmonitor
Deventer 1250 jaar spel
Deventer-Professionals
E-commerce
E-commerce project MKB Deventer
Exportstimulering
Gratis subsidieloket voor MKB Deventer
Keurmerk Veilig Ondernemen
Noaberschap: meer omzet!
Salland Academy
Winkelen in Deventer: www.deventer.info


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer