1217


leden
Fitness bij FitlandVoordelig sporten bij Fitland Deventer via MKB Deventer?

Een goede gezondheid is belangrijk voor elke werknemer. Om vitaal te blijven en goed te presteren, is het essentieel om veel te bewegen en te sporten. Fitland Business & Health is de bedrijfssportafdeling van Fitland. Met bedrijfsgezondheid als specialisme, zorgen wij ervoor dat uw medewerkers gestimuleerd worden om te sporten. Wij bieden een unieke sportregeling, waarbij uw medewerkers gebruik kunnen maken van meer dan 200 sportcentra in heel Nederland.

Uw bedrijf kan kosteloos gebruik maken van onze collectieve korting. Een maandelijks opzegbaar onbeperkt sportabonnement voor €43,- per maand (t.o.v. €58,- per maand particulier tarief). Natuurlijk is het ook mogelijk om de abonnementskosten in te houden op het bruto salaris en/of een werkgeversbijdrage te doen als werkgever, als extra stimulans t.b.v. de vitaliteit van uw werknemers!

Alle leden van MKB Deventer krijgen bij aanmelding de volgende (extra) voordelen:

* Maandelijks opzegbaar onbeperkt sportabonnement á €43,- per maand (t.o.v. €58,- per maand);

* Ook je partner en kinderen (t/m 17 jaar) sporten tegen een sterk gereduceerd tarief;

* De eerste 2 maanden komen de eenmalige registratiekosten (€15,-) voor uw werknemers geheel te vervallen;

* Gratis groepsworkshop naar keuze (+/- 20 deelnemers) voor uw organisatie bij Fitland Deventer;

* Naast Fitland Deventer kunnen uw werknemers gebruik maken van onze overige Fitland locaties in Nederland en onze +/- 170 aangesloten partnerlocaties*.

Wilt u ook gebruik maken van de bedrijfssportregeling via Fitland Business & Health waardoor uw werknemers tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen sporten? Neem dan contact op met onze accountmanager via onderstaande gegevens: Niels Dullens | niels.dullens@fitland.nl | 06 27 06 57 27

*Kijk op onze website https://fitland.nl/bedrijfsfitness voor een compleet overzicht van al onze aangesloten sportlocaties.

 

 


Personeelsvoordeel

BHV trainingen
Bungalowparken
Deventer Restaurantpas
Energie inkoop collectief
Fitness bij Fit & Fun
Fitness bij Fitland
Fitness bij Studio Perfect
MKB-pas De Scheg
Zorgverzekering bij Salland Verzekeringen


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer