1256


leden
Fitness bij FitlandFITNESS DEVENTER – ÉCHTE BEGELEIDING 

Bij sportschool Deventer geloven we in échte begeleiding. Samen werken we aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding. Met een training die op jouw lijf is geschreven, werken we gericht aan resultaat.

Faciliteiten sportschool Deventer
De sportschool in Deventer bestaat uit grote groepsleszalen, een spinningruimte, een zeer ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, mooie kleedruimtes, een gezellige lounge en een ruimte voor de fysiotherapeut. Ook beschikt Fitland Deventer, naast een busstation voor de deur en een treinstation op loopafstand, over ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is het fitnesscentrum gefaciliteerd met een fantastische spa. Deze spa bestaat onder andere uit een Finse sauna, een Turks stoombad, een infrarood sauna en een heerlijk bubbelbad. Inspanning en ontspanning gaan dus hand in hand bij Fitland Deventer.

Bereikbaarheid
Aan de rand van Deventer in Colmschate is Fitland- Real Fitness Deventer gevestigd. De sportschool is gevestigd op de Smeenkhof 10 en deze straat is direct verbonden met de Holterweg. Via deze provinciale weg is dit prachtige fitness centrum dus perfect te bereiken vanuit onder andere Bathmen, Holten en Okkenbroek.

DE REAL FITNESS JOURNEYS VAN FITLAND 
Bij Fitland staat jouw trainingsresultaat centraal. Volg daarom een van de persoonlijke begeleidingstrajecten en leer alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen! Daarnaast helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren. Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode. Bij de Journeys zijn tussen de 15 en 20 contactmomenten met een instructeur inbegrepen.

REAL FITNESS REWARD 
Wanneer je de Real Fitness Journey een half jaar volgt ontvang je een Real Fitness Reward.

Tarieven

Met een sportregeling van Fitland Business & Health ontvangen Fitlandleden en uw medewerkers een aanzienlijke collectiviteitskorting en kunnen zij gebruik maken van een groot aantal bewegingsprogramma’s, fitnessoefeningen en wellness mogelijkheden. Met 40 Fitland sportcentra en de 170 sportscholen in heel Nederland die aan Fitland verbonden zijn, is er altijd een sportschool in de buurt.

– Onbeperkt sporten €39,95 per maand vrij opzegbaar ( i.p.v. particulier tarief gemiddeld €54,95 per maand onbeperkt, vrij opzegbaar)

– Partnerdeal * €39,95 per maand – Kidsdeal €9,95 per maand

*Alleen mogelijk bij Fitland locaties

Collectieve korting

Met een collectieve korting zonder aanvullende regeling, geeft u uw medewerkers een flink voordeel op een sportabonnement. De werknemer kan zich aanmelden via onze portal en het abonnementsgeld kan direct via automatische incasso van zijn of haar rekening afgeschreven worden. Zo zijn er voor uw organisatie geen administratieve handelingen.

Loonheffingsvoordeel

Als organisatie heeft u de mogelijkheid om het sportabonnement van uw medewerkers te verrekenen met het brutosalaris. Hierdoor profiteert de medewerker van gemiddeld 40,85% belastingvoordeel, bovenop de collectiviteitskorting. De kosten voor de werknemer bedragen dan gemiddeld nog maar € 23,63 netto voor een onbeperkt en vrij opzegbaar sportabonnement.

Werkgeversbijdrage

Wanneer u als organisatie een bijdrage kunt leveren door een gedeeltelijke of gehele vergoeding van het abonnement, wordt de drempel voor de medewerker natuurlijk lager. Ook onderscheidt u zich hiermee als organisatie die de tevredenheid van haar werknemers hoog in het vaandel heeft staan.

Samenwerking

Een goede samenwerking staat voor Fitland bovenaan. U wil graag fittere, gezondere en daardoor productievere werknemers en wij helpen u daar graag bij! Fitland Business & Health spoort uw werknemers aan om meer te bewegen door promotiecampagnes, het organiseren van workshops en fittesten op locatie om bewustwording te creëren. Maar misschien heeft u zelf ook goede ideeën om uw medewerkers (nog) vitaler te krijgen. Graag kijken we met u naar alle mogelijkheden en stellen we een programma samen dat het beste bij uw organisatie past.

Meer informatie of inschrijven?

Om gebruik te maken van de korting  voor uw medewerkers neem telefonisch  contact op met uw accountmanager : Wendy Timmer (Regio Noord Oost Nederland )

Mobiel: 06 – 55481239   Of mail voor meer informatie:WENDY.TIMMER@FITLAND.NL

 

 Welke Journey past bij jou? Klik hier!

Smeenkhof 10
7429 AX Deventer
t: 0570-655755
e: deventer@fitland.nl 

website: https://fitland.nl/fitnesscentra/sportschool-deventer/

 

 

 

 

 


Personeelsvoordeel

BHV trainingen
Bungalowparken
Deventer Restaurantpas
Energie inkoop collectief
Fitness bij Fit & Fun
Fitness bij Fitland
Fitness bij Studio Perfect
MKB-pas De Scheg
Zorgverzekering bij Salland Verzekeringen


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met meer dan 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer