1217


leden
Fitness bij Fit & FunOnze aanbieding

U krijgt op ons onbeperkte abonnement, waarbij u zeven dagen per week kunt sporten op basis van ons all-inclusive concept, maar liefst 20% korting (34,00 EUR i.p.v. 42,50 EUR). Bovendien krijg je 50% korting op het inschrijfgeld (12,50 EUR i.p.v. 25,00 EUR).

(alleen geldig in combinatie met een 12-maanden abonnement)

Sportcentrum Fit & Fun is het enige sportcentrum in Deventer waar je gebruik kunt maken van het unieke fitness begeleidingsplan! Zo haal je zeker je doel! Interesse? Bel dan nu voor een afspraak of kom gewoon langs. Wij zijn gevestigd aan de Tapijtstraat 3 in Deventer, tel.nr. 0570- 627297, WWW.FIT-FUN.NL

Interesse/lid worden

Ben je geïnteresseerd in deze sportieve aanbieding, geef dan via info@mkbdeventer.nl geïnteresseerde personeelsleden aan ons door. Wij sturen dit vervolgens door naar Sportcentrum Fit & Fun. Uiteraard geldt de aanbieding ook voor de ondernemer zelf.

Website: www.fit-fun.nl


Personeelsvoordeel

BHV trainingen
Bungalowparken
Deventer Restaurantpas
Energie inkoop collectief
Fitness bij Fit & Fun
Fitness bij Fitland
Fitness bij Studio Perfect
MKB-pas De Scheg
Zorgverzekering bij Salland Verzekeringen


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer