Week van het geld

Geplaatst op 15-03-2021  -  Categorie: Algemeen

Van 22 tot en met 26 maart 2021 organiseren Geldfit Deventer, Carinova Vrijwillige Thuisadministratie, KonnecteD,  gemeente Deventer, Rabobank, Raster, Ondernemershuis Deventer en Moedige Dialoog Salland, ‘De Week van het Geld Deventer’. Op veilige afstand vijf dagen lang online kennissessies, financiële checks, geldquiz en voorlichting voor alle inwoners van Deventer.   

De hele week staat in het teken van geld. “Geld is een essentieel onderdeel van onze maatschappij, of je nu binnenkort 18 jaar wordt en veel dingen zelf moet gaan regelen, ondernemer bent en geraakt wordt door de coronamaatregelen, of veranderingen hebt in je persoonlijke leven, alles heeft invloed op je financiën”, verklaart organisator Jenneke Nieuwenhuize namens  Geldfit Deventer.  

 

Geldfit Deventer is trots op het uitgebreide programma dat in korte tijd is neergezet in samenwerking met de partners. “Geldzorgen kan ons allemaal overkomen, je bent echt niet de enige. Stress over geldzaken is niet goed voor je gezondheid. Daarom voelen we extra urgentie om een mooi programma neer te zetten " volgens medeorganisator Monique Linthorst van Carinova Vrijwillige Thuisadministratie.

 

Breed online programma vol kennis          
Voor ieders veiligheid is er besloten alle sessies online aan te bieden.  Inwoners van Deventer hebben de keuze uit een serie van 8 activiteiten. Het is mogelijk om voor meerdere sessies aan te melden, meer informatie treft u aan op de website van Moedige Dialoog Salland (www.moedigedialoog.nl/salland). De online sessies worden kosteloos aangeboden.

  
onderkant-banner-skyline-deventer