VACATURES: Bestuursleden Finance en E-Commerce MKB Deventer

Geplaatst op 11-01-2021  -  Categorie: Algemeen

MKB Deventer is een dynamische bloeiende ondernemersvereniging voor het Midden- en Kleinbedrijf in de Gemeente Deventer. Meer dan 60% van de banen in Deventer komen uit het MKB, een behoorlijk grote sector dus! Voor ons bestuur zoeken we twee enthousiaste leden voor de portefeuilles Finance en E-Commerce die vanuit hun vakgebied willen bijdragen!

Wat ga je doen

Samen met je mede bestuursleden, allemaal ondernemers, ben je verantwoordelijk voor het beleid en het meerjaren programma van MKB-Deventer. Jij deelt de inzichten vanuit jouw vakgebied over de kansen en mogelijkheden voor MKB-ondernemingen. Samen met je mede bestuursleden bepaal je welke projecten worden geïnitieerd. Er wordt 10 maal per jaar vergaderd. De gemiddelde tijdsbesteding per maand is 4-6 uur.

Het bestuurslid Finance heeft een wat verdergaande financiële betrokkenheid. Je voert de administratie zelf niet, maar controleert de stukken wel. Je bent een sparring partner bij het opstellen van begrotingen en bij het financieel beleid voor de langere termijn. De focus voor E-commerce ligt op het verankeren van kansen en mogelijkheden in de plannen.

Wie zoeken we

We zoeken ondernemers met een frisse blik op hun werkveld én een hart voor het MKB en de gemeente Deventer. Ambassadeur word je niet, dat ben je al! Je vindt het leuk om samen met ons multidisciplinaire team kansen te identificeren en concrete projecten te realiseren die het MKB verder brengen!

En qua type persoon denken we dat iemand die no-nonsense en laagdrempelig is, humor heeft en mensgericht is goed past in ons bestuur.

Voor het bestuurslid Finance zijn financieel inzicht en affiniteit met financiën zijn van belang. Ben je accountant, dan is dat een pré. Kun je inzichten delen vanuit je eigen bedrijf in financiële dienstverlening dan is dat waardevol voor deze positie!

Voor het bestuurslid E-Commerce geldt dat wij bij voorkeur iemand aan het bestuur toevoegen met een eigen internet marketing bureau die op de hoogte is van de trends in de markt en ons op dit vlak goed kan adviseren. Jouw vernieuwende ideeën zijn zeer welkom!

 

 

MKB-Deventer

MKB-Deventer is een actieve ondernemersvereniging met meer dan 1200 leden. We bestaan al meer dan 25 jaar. We hebben een eigen werkorganisatie zodat de bestuurstaken vooral liggen op inbreng en klankbord.

Wat mag je van ons verwachten

  • Constructieve bestuursvergaderingen
  • Prettige netwerkcontacten en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de stad;
  • Een aantal gezellige informele bijeenkomsten in het jaar;
  • Een kleine tegemoetkoming in de kosten.

Interesse
Heb je vragen, neem dan contact op met Ed den Besten, voorzitter van het bestuur (06-51980249, netsebned.e.[antispam].@mkbdeventer.nl of met Marco Kok, directeur 06-21280918, kok.m.[antispam].@mkbdeventer.nl.

  
onderkant-banner-skyline-deventer