Noaberschap Voucher

Geplaatst op 23-03-2018  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur:

Bij MKB Deventer liggen 50 vouchers à 200 euro per stuk op de plank voor inhuur van derden die uw omzet een boost kunnen geven. Dit kan velerlei zijn: een verkooptraining, exportactiviteiten, een nieuwe website, internetmarketing, social media, etc. 

Indien minimaal 10 uur aan kennis wordt ingehuurd dan is daar dankzij steun van de provincie Overijssel 200 euro voor beschikbaar. Er zijn slechts 50 vouchers beschikbaar, dus wacht niet te lang. De vouchers gaan weg onder het principe op is op. Aanmelden kan op ecnanif.[antispam].@mkbdeventer.nl.

U krijgt direct na aanmelding te horen of de voucher wordt toegekend of niet. Heeft u twijfel of uw idee voor verkoopversterking past binnen de voucherregeling, leg het ons voor en wij berichten u. Na aanmelding kunt u aan de slag met de professional van uw keuze. Zodra u de factuur van deze professional ontvangt met daarop minimaal 10 uur aan ingehuurde kennis, maakt u hiervan een kopie en stuurt u deze voorzien van uw eigen bankgegevens aan ons door via email ecnanif.[antispam].@mkbdeventer.nl. Wij maken dan de 200 euro aan u over. 

Branchespreekuren
Op mkbdeventer.nl onder de button Kennis staan tientallen professionals op gebied van Advocatuur, E-commerce, Financiën, HRM, Export, Circulaire economie en energie transitie vermeld. Zij stellen hun expertise gratis ter beschikking in een kennisdelingsgesprek. Maak hiervan gebruik!  Dit is een dynamische lijst. Wij nodigen u graag uit om ook als kennisaanbieder toe te treden in de bestaande lijst van kennisdelers; meer aanmeldingen zijn van harte welkom. 
onderkant-banner-skyline-deventer