FamilyNext

Geplaatst op 21-09-2020  -  Categorie: Algemeen

Ben jij ondernemer in een Overijssels familiebedrijf en wil je aan de slag met digitalisering of duurzaamheid? Of staat de volgende generatie in de startblokken om het bedrijf over te nemen? Dan is Family Next een steun in de rug! We vertellen je alles over ons programma tijdens onze webcast op 8 oktober. Houd van 16.00 tot 17.00 uur alvast vrij in je agenda!

 

Family Next

In Family Next werken de provincie Overijssel, Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven, Kennispoort Regio Zwolle, MKB Deventer en Ondernemend Twente samen om familiebedrijven verder te helpen. We richten ons op Overijsselse familiebedrijven met minimaal vijf werknemers. Dit doen we onder meer met coaching en financiële ondersteuning.

 

Webcast 8 oktober 16.00 uur

Op 8 oktober praten we je graag bij tijdens onze webcast. Gedeputeerde Eddy van Hijum vertelt waarom familiebedrijven voor de provincie Overijssel zo belangrijk zijn. Judith van Helvert van het Landelijk Expertisecentrum Familiebedrijven neemt je mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van familiebedrijven en uiteraard schuift ook een ondernemer van een familiebedrijf aan. Natuurlijk vertellen we je ook wat het programma Family Next voor jou te bieden heeft. Dit mag je als familiebedrijf dus niet missen! Je vindt de link op 8 oktober via deze site

 

Contact

Wil je nu al meer informatie over Family Next? Neem dan gerust contact op met één van de deelnemende organisaties bij jou in de buurt:

 

MKB Deventer

ofni.[antispam].@mkbdeventer.nl

tel. 0570-758021

 

Kennispoort Regio Zwolle

ofni.[antispam].@kennispoortregiozwolle.nl

tel. 038-2022020

 

Ondernemend Twente

taairaterces.[antispam].@ikt.nl

tel. 053-4849980

  
onderkant-banner-skyline-deventer