E-commercevoucher beschikbaar

Geplaatst op 09-06-2019  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur:  -  Bron:

Win een Deventer E-commercevoucher van 1.600 euro!

MKB Deventer is trots u de voucher voor meer succes via internet aan te bieden. Dankzij een bijdrage van de gemeente Deventer kunt u 1.600 euro ontvangen indien u minimaal 4.000 euro investeert in versterking van uw online activiteiten.

Online ondernemen is een effectief middel om te groeien. E-commerce is een aanvullend en schaalbaar distributiekanaal voor zowel bestaande bedrijven als start-ups. Om zakendoen via online kanalen te stimuleren, is deze E-commerce voucher ontwikkeld. Met deze voucher kunt u een gespecialiseerd en ervaren Deventer bureau selecteren die u helpt bij de versterking van uw online activiteiten. U bepaalt zelf welke leverancier dat kan zijn.

Voorwaarden voor aanvragen E-commercevoucher

-        Gevestigd zijn in gemeente Deventer

-        Minimaal 5 personen in dienst

-        Niet stapelbaar met internationale E-commercevoucher (zie onder)

-        Leverancier komt uit gemeente Deventer

Afwikkeling: zeer eenvoudig

Zodra u de factuur ontvangt van 4.000 euro (excl. BTW) van uw leverancier (dit mogen er ook meerdere zijn met een totaal van 4.000 euro) ontvangt, stuurt u deze voorzien van uw bankgegevens door aan MKB Deventer. Wij maken dan de 1.600 euro aan u over.

Beperkt aantal beschikbaar

Doe uw voordeel ermee! Let op. Er zijn slechts 20 vouchers beschikbaar en deze worden toegekend op volgorde van aanvraag onder het principe: op is op!  Vanaf 1 november 12.00 uur is inschrijving geopend op ofni.[antispam].@mkbdeventer.nl. Wij ontvangen dan graag een onderbouwde aanvraag waar u de voucher aan denkt te besteden. Na toekenning van de voucher heeft u zes maanden de tijd om uw leverancier voor de uitvoering te selecteren en een begin met deze uitvoering te maken.

Doet u zaken in het buitenland of heeft u daar serieuze plannen voor dan is de internationale E-commercevoucher wat voor u! Al 20 Deventer bedrijven hebben deze voucher aangevraagd. Op GO4Export treft u meer informatie aan en kunt u zich vanaf 1 november a.s. aanmelden. Let op: op is op! 
onderkant-banner-skyline-deventer