De mensen achter MKB Deventer: maak kennis met Ingrid Rog

Geplaatst op 03-10-2022  -  Categorie: Algemeen

Ingrid Rog, geboren en getogen in Deventer, is sinds november 2021 werkzaam bij MKB Deventer als Marketing & Communicatie medewerkster.

 

Mijn werkzaamheden

“Ik houd mij veelal bezig met de uitingen van MKB Deventer op verschillende socialmediaplatformen en de site. Als verbinder stel ik nieuwe leden voor en probeer ze met elkaar in contact te brengen. Daarnaast probeer ik het ledenvoordeel zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Verder houd ik mij bezig met het organiseren van evenementen voor zzp’ers, startende of grote ondernemingen. Een lekker breed takenpakket dus.”

 

Het leukste wat ik tot nu heb gedaan

“Het organiseren van de nieuwjaarsborrel was echt fantastisch! Het sloeg goed aan ondanks dat het een online event was. Iedereen was erg enthousiast, dat geeft extra moed om het volgende evenement weer op te pakken. Daarnaast vond ik het organiseren van het verkiezingsdebat erg interessant. Een volle zaal met 60 mensen én daarbij nog 600 mensen die via de livestream meekeken. Daar ben ik wel trots op!”

 

Het mooiste aan mijn baan

“Het persoonlijke contact met de ondernemers en de leden maakt mijn werk echt heel leuk. Zelf ben ik ruim 25 jaar zelfstandig ondernemer geweest met een grote klantenkring in Deventer. Hierdoor is het voor mij makkelijk schakelen en heb ik snel contact met de juiste personen. Die ervaring neem ik dan ook mee in mijn werk.”

 

Mijn inzet voor ondernemend Deventer                     

“Ik wil de diensten van MKB Deventer nóg beter op de kaart zetten, zodat wij nog meer kunnen betekenen voor de ondernemer in Deventer. Ook wil ik meer mensen met elkaar in contact brengen omdat daar veel behoefte aan is. Zo is de ‘derde’ helft van de evenementen altijd succesvol omdat de ondernemers dan graag met elkaar in gesprek gaan.”

 

Een must-do voor iedere ondernemer

"Een tip die ik iedere ondernemer wil meegeven, is om gebruik te maken van social media. Zo kun je online je eigen onderneming promoten. Profileer jezelf, sluit je aan bij verschillende groepen en binnen de kortste keren groeien je volgers. Wanneer je dan een bericht plaatst heb je een groot bereik en zet je de onderneming beter op de kaart. Mocht je hier zelf geen tijd voor hebben, schakel dan een online-marketingbureau in. Zij kunnen je helpen en ondersteunen bij jouw (online) profilering.

Ook zou ik als tip meegeven om je aan te sluiten bij MKB Deventer. Je kan dan bijeenkomsten bijwonen om andere ondernemers te ontmoeten. Hier kan je je vraag neerleggen en er wellicht nieuwe opdrachten uit halen." 
onderkant-banner-skyline-deventer