Dé Deventer doet pas

Geplaatst op 23-04-2021  -  Categorie: Algemeen

MKB Deventer en Deventer Doet lanceren dé Deventer Doet pas: dé pas die geld doet rondgaan in Deventer!

Dé Deventer Doet pas is een MVO-, winkel- en horecapas voor Deventer en omgeving, die iedereen goed doet. Je kunt dé Deventer Doet pas zien als een lokale (bank)pas, waarmee geld bij aangesloten ondernemers wordt uitgegeven en waarmee geld wordt gespaard voor een volgende lokale besteding. Dé Deventer Doet pas verleidt consumenten om meer en vaker lokaal te besteden:

  1. 3.500 Mantelzorgers, die op dé Deventer Doet pas hun jaarlijkse blijk van waardering vanuit de gemeente ontvangen en extra spaarvoordeel krijgen als ze met deze pas komen betalen. Dit betekent 3.500 mantelzorgers die jaarlijks minimaal € 250.000, - lokaal besteden.
  2. 20.000 Vrijwilligers ontvangen dé Deventer Doet pas als dank voor hun onmisbare inzet en vrijwilligerswerk. Oók vrijwilligers kunnen door met deze pas te betalen sparen voor voordeel voor volgende lokale bestedingen.
  3. De Deventenaar, die dé Deventer Doet pas als lokale cadeaukaart heeft gekregen. In Deventer wordt jaarlijks voor 8 tot 10 mln. euro aan landelijke cadeaukaarten gekocht. Hiervan komt 0% terecht bij lokale winkeliers en horeca. Zonde! Met dé Deventer Doet pas halen we een deel van deze omzet terug naar lokale ondernemers in Deventer.

Doe mee als acceptant van dé Deventer Doet pas. Aansluiting is kosteloos en brengt omzet!

De voorwaarden om mee te doen als lokale partner en dé Deventer Doet pas als betaalmiddel te accepteren zijn simpel; aansluiting is kosteloos en afdracht van commissie (10%) is achteraf.

Je draagt dus alleen af als dé Deventer Doet pas je daadwerkelijk geld brengt. Het goede is dat 5% van de afdracht direct wordt omgezet in een impuls voor meer lokale bestedingen: voordeel voor mantelzorgers, voordeel voor vrijwilligers, sparen voor lokale goede doelen en verenigingen. Zo blijven grote groepen Deventenaren steeds weer en meer lokaal besteden en loyaal aan jullie.

Al zo’n 45 winkeliers en horecazaken doen mee en met tientallen zijn wij in gesprek. Wij attenderen u op dit goede initiatief om meer geld in Deventer te laten besteden en om mantelzorgers en vrijwilligers een blijk van waardering te geven. Doe óók mee en word acceptant! Klik hier voor meer informatie 
onderkant-banner-skyline-deventer