1242


leden
E-commerce vouchers60 Deventer E-commercevouchers met subsidie, profiteert u ook mee?

Google heeft Deventer verkozen tot E-Commercestad van Overijssel. Dit prikkelde MKB Deventer om hier wat mee te gaan ondernemen. Daaruit zijn de Deventer E-commercevoucher ontstaan. Dankzij een subsidiebijdrage uit het Fonds Economie en Cultuur van de gemeente Deventer kunnen wij u zeer aantrekkelijk aanbieden.

Wat gaan we doen?

Wij kunnen maximaal 60 bedrijven een SEO-scan gesubsidieerd aanbieden voor slechts 100 euro. In deze scan komt aan de orde

De vouchers worden toebedeeld onder het principe op is op, wacht daarom niet te lang! U bepaalt zelf bij welk bedrijf u de voucher wenst te besteden. Het traject na de scan valt buiten de reikwijdte van dit project. Dit is een zaak tussen de vrager en uitvoerder van de SEO-scan.

Bij oplevering van de scan stuurt het uitvoerende scanbedrijf u een factuur van 300 euro excl. BTW. U maakt hiervan een copy en stuurt deze voorzien van uw bankrekeningnummer aan MKB Deventer. Let op dat u uw IBAN-nummer daarbij ook vermeldt. MKB Deventer maakt dan 200 euro over op uw bankrekeningnummer. U heeft na toekenning van de voucher een half jaar de tijd deze te verzilveren.

U kunt u aanmelden voor de E-commercevoucher via info@mkbdeventer.nl. Wij zien met belangstelling uw reactie tegemoet.


Lobby

Bedrijventerrein
Beveiliging industrieterreinen
Binnenstad - bezorging pakketten
Binnenstadsmonitor
E-commerce vouchers
Graffiti - de aanpak
Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO)
Winkelcentra

MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer