Lid worden loont

Wij zijn diep verankerd in ondernemend Deventer en weten wat er speelt. Zo kunnen wij jou op de hoogte houden van tal van relevante zaken en ontwikkelingen. Sluit ook aan bij MKB Deventer en geniet net als onze ruim 1.200 leden direct van de vele voordelen.

MKB Deventer organiseert als ondernemersvereniging verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemerschap, stadsmarketing en netwerkversterking.  Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Matchmaking, MKB Deventer Makelt en Schakelt        

De medewerkers van MKB Deventer brengen graag leden met elkaar in contact. Vraag daarom gerust om een persoonlijk gesprek. Wij komen graag bij je langs en je bent natuurlijk ook altijd welkom bij ons op het terrein van de Gasfabriek aan de Zutphenseweg. Ook de vele georganiseerde bijeenkomsten vormen een uitstekende gelegenheid om met elkaar in contact te komen. De kosten van het MKB-lidmaatschap zijn laag.

Een overzicht van ons ledenvoordeel vind je hier.


Contributie voor het MKB Deventer

De kosten van het lidmaatschap zijn afhankelijk van de bedrijfsgrootte:

  • 1 FTE Jaarlijkse bijdrage: 162,00 (excl btw) klein, zzp
  • tussen 2-5 FTE jaarlijkse bijdrage: 268,00 (excl btw) midden
  • meer dan 5 FTE jaarlijse bijdrage: 350,00 (excl btw) groot

Aanmelden voor het lidmaatschap

Wil je lid worden van MKB deventer? Maak gebruik van het inschrijfformulier. Na ontvangst neemt een teamlid contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

 

 

Vul hier het inschrijfformulier in

Waarom lid worden van het MKBDeventer?

Als MKBDeventer lid worden ook jouw belangen als ondernemer behartigd. Je ontmoet andere ondernemers.

 
Welke voordelen biedt het lidmaatschap?

Als MKBDeventer lid krijg je gratis of met flinke korting toegang tot evenementen, geniet je van collectief inkoopvoordeel, zijn er voordelige aanbiedingen voor jouw personeel en kun je een beroep doen op onze kennisspecialisten. Bekijk alle voordelen hier.

 
Kan ik actief worden?

Binnen het MKBDeventer zijn er verschillende groepenop het gebied van MVO ( Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), Duurzaamheid en Energietransitie, Exportbevordering, Digitalisering en E-commerce enz. U kunt aangeven of u in één of meerdere van deze groepen actief wilt meedoen.

 

 
onderkant-banner-skyline-deventer