Profijt adviseurs in belastingvoordelen

Adres

Gotlandstraaat 4
7418 AZ Deventer

Contact

Jaap Profijt
0750-546828
jaap@profijtadviseurs.nl

Over Profijt adviseurs in belastingvoordelen

Profijt adviseurs is een modern administratie- en belastingadvieskantoor met klanten/ondernemers door heel Nederland, maar met name in de omgeving Salland en Twente.
Ons kantoor bestaat uit uitsluitend gekwalificeerd en fiscaal geschoolde medewerkers. Hierdoor krijgt u, wanneer u ons belt, direct een medewerker aan de telefoon die u verder kan helpen. Profijt adviseurs helpt u in succesvol ondernemen. Onze ondernemende medewerkers denken met u mee en wijzen u op kansen en bedreigingen om op die manier optimaal rendement te behalen maar tevens uw belastingdruk zo laag mogelijk te houden. Op deze manier kunt u optimaal blijven ondernemen.
Sinds 2017 zijn wij een zgn. erkend RB-kantoor. RB staat voor Register Belastingadviseurs. Kantoren die een erkend RB-kantoor willen zijn moeten medewerkers hebben die jaarlijks voldoende educatiepunten bij elkaar studeren om Register Belastingadviseur te mogen blijven. Komt u er met een klacht over ons met ons niet uit, dan kunt u naar het tuchtcollege van het RB om hen uitspraak te laten doen over het geschil.

Dus helemaal geen stoffige boekhouders maar adviseurs die de drive hebben om het anders te doen en u uit te dagen om het meeste rendement uit uw onderneming te halen.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...