Looy

Adres

Kamperstraat 7
7418 CA Deventer

Contact

Joy Waanders
650746301

Over Looy

Looy Clinics groeit snel

Loes Reinders en Joy Waanders starten in 2018 gezamenlijk hun bedrijf en zijn sinds 2022 met Looy Clinics aan de Kamperstraat in Deventer gevestigd. Na een grote verbouwing zijn vijf luxe behandelkamers gerealiseerd voor cosmetische beauty behandelingen.
Dit loopt uiteen van ooglid correcties, injectable behandelingen zoals botox/fillers, spatader behandelingen en semi permanente make-up. Beide onderneemster werken daarbij nauw samen met gerenommeerde artsen op gebied van plastische en cosmetische chirurgie.
De zaken lopen hard. Het geheim is de persoonlijke aandacht voor de gasten, de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en ook het snel en goed communiceren. Loes en Joy: “we staan bekend om onze resultaten die een natuurlijke look geven, een eerlijk advies en uitgebreide aandacht voor de klant tijdens de behandeling. We krijgen klanten uit het hele land tot zelfs België en Duitsland aan toe”.
Geholpen door mond-op-mondreclame en 10.000 volgers op Instagram weten steeds meer mensen de weg naar Looy Clinics te vinden. Vind ons op www.looyclinics.nl of volg ons op social media @looyclinics.

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...