Ladyline Deventer

Adres

Binnensingel 8
7411 PM Deventer

Contact

Mariska Noordam
630544010

Website

ladyline.nl

Over Ladyline Deventer

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Ladyline: unieke en wettenschappelijk onderbouwde afvalmethode

Ladyline werd in 1983 opgericht. Het van oorsprong Zwitserse concept bestond uit de combinatie van doelgerichte oefeningen in een warmtecabine, aangevuld met voedingsadvies en ozon-zuurstoftherapie voor huidverbetering. Dit concept is in de loop der jaren behoorlijk ontwikkeld met hulp van de wetenschap. Uit een vergelijkend onderzoek door de Universiteit van Wageningen kwam Ladyline zelfs als beste uit de test op gebied van afvallen.

In heel Nederland en in Deventer!

Met tien vestigingen in Nederland is ladyline een van de grootste specialisten op het gebied van afvallen. In Deventer zit de vestiging al meer dan twaalf jaar op de Binnensingel 8. Mariska Noordam werkt als meer dan vier jaar in de Deventer vestiging als personal coach en sinds een half jaar ook als franchisenemer. Het team ladyline Deventer telt vier professionals die de dames en ook heren helpen om gericht af te vallen met programma’s die door de wetenschap ondersteund worden.

Gestart wordt met nulmeeting. Je voedingspatroon en je wensen worden in kaart gebracht. Daarna starten de fysieke metingen. Naast het meten van de omvang van lichaamsdelen wordt ook je verbranding en stofwisseling in kaart gebracht. Via kleine elektrische pulsen wordt ook spiermassa en vet rondom organen in kaart gebracht. Zodra dit allemaal is verzameld wordt er een maatwerkplan uitgestippeld.

Plaatselijk afvallen zonder gewrichtsbelasting

In de ruimte studio van Ladyline vallen direct twee soorten apparaten op. Dit zijn de warmte- en de Ozoncabine. Bij de warmtecabine voer je in twee keer twintig minuten gerichte oefeningen uit. De oefeningen worden liggend uitgevoerd in een verwarmde cabine. Zo worden knieën, rug en heupen ontlast en kun je snel afvallen op de plaatsen die jij wilt. De warmte bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Afvallen op buik, benen en billen gaat makkelijk en snel. Met slechts 2 x 20 minuten beweging per week voel jij je als herboren!

Geen vermoeid gezicht meer dankzij de ozontherapie

Het tweede apparaat is de Ozoncabine. Ozon verhoogt de natuurlijke afweer van het lichaam. Uitgeputte weefsels recupereren bijzonder vlot omdat ozon de cellen verplicht te ademen. Hun veerkracht wordt opgedreven en ze zijn beter bestand tegen indringers en stress. Vermoeidheidstoestanden reageren goed op een ozontherapie en als de eigen immuniteit positief wordt beïnvloed, zullen steeds terugkerende infecties ook afnemen. Aftakelingsprocessen zijn geen privilege voor de hoge leeftijd. Al vanaf je dertigste worden deze processen op gang gebracht. Ozon gaat deze aftakelingsprocessen, die worden gevormd door de verkalking van hersenen, hart en bloedvaten tegen. Ozon helpt ook bij doorbloedingsstoornissen. Voor vele migrainepatiënten is ozon een dankbare oplossing die de aanvallen beduidend vermindert.

Buikvet verbranden via koudetherapie

Een ander veel gebruikte therapie is de koudetechniek. Met koude packings op bijvoorbeeld je buik wordt je lichaam daar gestimuleerd vet te verbranden. Tezamen met de voedingsadviezen vormt dit een programma van gemiddeld zeven weken met zichtbaar en ook meetbaar resultaat. Mariska: “het geeft elke keer een kick als je ziet welke sprongen onze klanten maken tijdens deze periode. Dit geeft niet alleen een lichamelijke resultaat, maar werkt uiteraard ook in het mentale.  Er goed uitzien zet mensen weer in hun kracht.

Kennismakingsaanbieding

Mariska nodigt geïnteresseerden uit om de verschillende therapieën uit te proberen. Ervaren en zien is geloven!  Spreekt ons verhaal je aan en ben je nieuwsgierig geworden? Gun jezelf dit, maak een afspraak en kom langs.

 

 

Ladyline Deventer

Binnensingel 8

7411 PM Deventer

Telefoon: 088 – 81 22 344
E-mail: deventer@ladyline.nl

www.ladyline.nl

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...