Carlos in Huis BV

Adres

Hofstraat 13-15
7411 PD Deventer

Contact

Carlos van Dijk
0570-546464
info@carlosinhuis.nl

Over Carlos in Huis BV

In het voormalige pand van de Sallandsche Bank zit sinds vijf jaar de mooiste woonwinkel van Deventer: Carlos in Huis. Het statige neo-klassieke pand herbergt nu een unieke collectie aan eigentijdse en moderne klassieke meubelen. Deze vind je verspreid over bijna 1.000 m2 over de diverse ruimten: van de kelder met daarin ook de voormalige kluis, balieruimte, directiekamer en heel fotogeniek ook het dakterras.
Vanuit het hele land naar Deventer
Vanuit het hele land en soms daarbuiten komen liefhebbers van interieuritems variërend van klein servies, lampen, textiel, kasten, banken, stoelen tot buitenmeubilair naar de Hofstraat in Deventer. Bij het zoeken naar mooie en relatief onbekende merken is het zoekgebied de hele wereld. Dit maakt de collectie ook uniek en er wordt ook vele gerouleerd. Carlos: “we houden van een hoge doorloopsnelheid om klanten bij elk bezoek wat nieuws te kunnen bieden”. Als je bijvoorbeeld een half jaar niet in de winkel geweest ben tref je een bijna volledig nieuwe collectie aan. Uiteraard wel in de eigen huisstijl: eigentijds, modern en tijdloos.
Carlos in de prijzen
Het fotogenieke pand combineert fantastisch met de collectie en op social media wordt dit gretig gedeeld. Het mooie is dat dit weer nieuw bezoek uitlokt. Carlos in Huis heeft daarvoor in 2019 ook de Promotieprijs van de gemeente Deventer mogen ontvangen.
Uitbreiding op de Gasfabriek
Op het terrein van de Gasfabriek bouwt Carlos in Huis aan de verdere toekomst van het bijna 15 jaar jonge bedrijf. Daar verrijst een Design Depot waar het eigen ontwerpteam werkt aan verdere versteviging van de collectie. Naast opslag komt in het pand ook een eigen meubelwerkplaats waar de ontwerpen in prototypen worden uitgewerkt. Het nieuwe pand grenst aan de IJssel en dat biedt weer perspectief voor het showen van buitenmeubilair.
www.carlosinhuis.nl

Beoordelingen

Toestemming(Vereist)

Nieuws en columns over dit lid

Geen nieuwsberichten gevonden...