Davo Uitgeverijdhr. A. Ploeger
088-0284300
info@davo.nl
Hunneperkade 8
7418 BT Deventer
www.davo.nl

Internet, E-commerce

Davo Uitgeverij

Davo Deventer 

Sinds 1945 geeft DAVO voorbedrukte landenalbums voor postzegels uit. Dat begon destijds met een album voor Nederland, inmiddels maakt DAVO albums voor meer dan 70 landen en organisaties. Bij DAVO werken ruim dertig personen en 100 thuiswerkers in Nederland en Polen. Daarnaast verzorgt DAVO Fulfilment Services het gehele logistieke traject voor webshophouders en bedrijven die product monsters versturen. 
Naast uitgifte van postzegelalbums ontzorgt DAVO wereldwijd posterijen bij het maken van onder andere jaarboeken en andere postzegelproducten. DAVO neemt de hele productie en fulfilment uit handen van de posterijen. Wat DAVO uniek maakt is dat de postzegelproducten naar nagenoeg alle landen van de wereld worden verzonden. Sinds een aantal jaren voert DAVO deze werkzaamheden ook uit voor een groeiend aantal succesvolle webshops onder het label DAVO Fulfilment Services. 

Van postzegel naar naaimachine 
In 2017 heeft DAVO ook weer voor vele posterijen gewerkt: Nederland, Frankrijk, Israël, Noorwegen, Groenland en Finland om er maar een paar te noemen van een lange lijst. Bijzonder vinden we nog altijd dat we in 2014 in opdracht van Joh. Enschedé en de Zuid-Afrikaanse Post een mapje met postzegel over Nelson Mandela in een oplage van meer dan een miljoen stuks gemaakt hebben. Daarnaast groeit DAVO Fulfilment Services als kool. Een greep uit de klanten waarvoor DAVO services verleent, zijn: Leerkrachtorganizer, Verfbestelsite, Alarineke (biologische producten), Matri (naaimachinebenodigdheden), Alca Fashion (T-shirts) en Binorm (sloffen, sokken en kruiken). Hierbij gebruikt DAVO haar internationale expertise ook. Het is tenslotte wel bijzonder om vanuit Deventer paspoppen naar Chili te sturen of pincetten naar Japan. 

Exportambitie 
DAVO verwacht een voortgaande groei van de fulfilmentservice. Webshops willen terug naar de corebusiness en besteden de fulfilment uit. Internet is per definitie internationaal, de grote ervaring van DAVO helpt webshops de internationale ambities te realiseren. Ook vorig jaar verstuurde DAVO pakketten naar duizenden particulieren in 116 landen met tevredenheid van 99,8%. 

Exportlanden 
Nagenoeg geheel Europa 
Argentinië, Australië, Brazilië, Cambodja, Canada, China, Ethiopië, Filipijnen, Gambia, Guinee, Guinee-Bissau, India, Indonesië, Ivoorkust, Japan, Kaapverdië, Maleisië, Namibië, Nieuw-Zeeland, Noord-Korea, Suriname, Thailand, Verenigde Staten, Vietnam, Wit-Rusland, Zambia, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.


 • Lucrees van Groningen
 • Son&Klaar
 • Captus
 • CCS
 • W3product
 • Effectiev
 • Stichting Projectkompassie
 • SmartR BV
 • Swinckels in Twello
 • SAZAS
 • MKB Deventer

  MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

  Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

  Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

  Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

  Home
  Collectieve inkoop
  Personeelsvoordeel
  Lobby
  Projecten
  Kennis
  Leden
  Contact


  Agenda
  Actueel
  Word lid
  Leden uitgelicht
  Magazine
  Blogs
  MKB Deventer
  Zutphenseweg 6
  7418 AJ DEVENTER

  Tel: 0570-758021
  E-mail: info@mkbdeventer.nl


  Privacybeleid MKB Deventer
  Copyright 2018 | MKB Deventer