Davo Uitgeverijdhr. A. Ploeger
088-0284300
info@davo.nl
Hunneperkade 8
7418 BT Deventer
www.davo.nl

Internet, E-commerce

Davo Uitgeverij

Sinds 1945 geeft DAVO voorbedrukte landenalbums voor postzegels uit. Dat begon destijds met een album voor Nederland, inmiddels maakt DAVO albums voor meer dan 70 landen en organisaties. Bij DAVO werken ruim dertig personen en 100 thuiswerkers in Nederland en Polen. Daarnaast verzorgt DAVO Fulfilment Services het gehele logistieke traject voor webshophouders en bedrijven die product monsters versturen.

Naast uitgifte van postzegelalbums ontzorgt DAVO wereldwijd posterijen bij het maken van onder andere drukwerk, enveloppen en jaarboeken. Postzegelproducten vinden op deze manier hun weg naar de consument. DAVO neemt de hele productie en fulfilment uit handen van de posterijen. Wat DAVO uniek maakt is dat de postzegelproducten naar nagenoeg alle landen van de wereld worden verzonden. Sinds een aantal jaren voert DAVO deze werkzaamheden ook uit voor een groeiend aantal succesvolle webshops onder het label DAVO Fulfilment Services.

Van postzegel naar deurbel

In 2014 heeft DAVO in opdracht van Joh. Enschedé en de Zuid-Afrikaanse Post een mapje met postzegel over Nelson Mandela in een oplage van meer dan een miljoen stuks gemaakt. Dat was ook door de grootte een bijzonder project. DAVO Fulfilment Services groeit. Klanten waarvoor DAVO services verleent, zijn: PostNL, Catawiki, Leerkrachtorganizer, Happy Towels, Dowa, RVS, Deur-bel.nl. Dit laatste bedrijf verkoopt WIFI-deurbellen die overal ter wereld worden geleverd. De internationale ervaring van DAVO komt daarbij goed van pas.

Exportambitie

DAVO verwacht een groei bij de fulfilmentservice. Webshops willen terug naar de corebusiness en besteden de fulfilment uit. Internet is per definitie internationaal, de grote ervaring van DAVO helpt webshops de internationale ambities te realiseren. Vorig jaar verstuurde DAVO pakketten naar duizenden particulieren in 116 landen met tevredenheid van 99,8%.

Exportlanden

Andorra, België, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, Italië, IJsland, Letland, Liechtenstein, Luxemburg, Malta, Monaco, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, San Marino, Spanje, Vaticaanstad, Zweden en Zwitserland.

Argentinië, Australië, Brazilië, Cambodja, Canada, China, Ethiopië, Filipijnen, Gambia, Guinee, Guinee-Bissau, India, Indonesië, Ivoorkust, Japan, Kaapverdië, Maleisië, Namibië, Nieuw-Zeeland, Noord-Korea, Suriname, Thailand, Verenigde Staten, Vietnam,  Wit-Rusland, Zambia, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.Zomaar een tekst. Gaat over niets, maar dat is niet erg
 • Dazzle
 • Agriprogress
 • Bosgoed Holding BV
 • Deventrade
 • Emens Transport
 • Brand Interieurs & Control Rooms
 • Prodoc Software Services BV
 • Mus verpakkingen
 • Langenberg Advies in Verandering
 • IJsselStudio - Internet & Websites
 • MKB Deventer

  MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels één van de grootste ondernemersverenigingen van ons land met 1.200 leden. Ons ledenbestand is zeer divers en afkomstig uit alle mogelijke sectoren binnen ons verzorgingsgebied; zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie etc. Een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals. Van ambitieuze starters maar ook van zeer ervaren ondernemers die zich al lang bewezen hebben in ondernemersland. Hoe groot kan uw netwerk worden?

  Met zo’n grote, gevarieerde club die ‘barst’ van de kennis en de ervaring kunnen we veel invloed uitoefenen en dat doen we dan ook. MKB Deventer zet zich elke dag in voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van van MKB Deventer.

  Home
  Collectieve inkoop
  Personeelsvoordeel
  Lobby
  Projecten
  Kennis
  Leden
  Contact


  Agenda
  Actueel
  Word lid
  Leden uitgelicht
  Magazine
  Blogs
  MKB Deventer
  Handelskade 75
  7417 DH Deventer

  Tel: 0570-603587
  E-mail: info@mkbdeventer.nl
  Copyricht 2018 | MKB Deventer