Talentum et GloriaHerman Mossink
0628 94 77 99
info@talentumetgloria.nl
Colmschaterstraatweg 86
7429 AB Colmschate
www.talentumetgloria.nl/

Organisatie-advies

Talentum et Gloria

Talentum et Gloria 
Is Latijn voor talent en ambitie, en dat is waar het ons nu  precies om gaat. Volgens ons is talent zonder ambitie namelijk niets en een ambitie kan je niet waarmaken zonder talent. Met een ambitie ben je als professional klaar voor de dag van morgen. Onze oprechte begeleiding is vooral persoonlijk professioneel, intensief en loopt over een langere periode om zo de gewenste resultaten te waarborgen. Wij leveren toegevoegde waarde door het verbinden van  medewerkers met hun professionele talent en ambitie aan de doelstellingen van het team en de organisatie. Dit maakt energie los, zodat medewerkers met plezier presteren en resultaten boeken, minder uitvallen, loyaler zijn en daardoor de organisatiedoelen realiseren. Als samenwerkend partner voorzien wij je graag van advies bij de ontwikkeling en groei van jouw organisatie. De samenwerking en teamvorming die nodig is om de gewenste resultaten te bereiken wordt door ons aangejaagd in inspirerende, creatieve en innoverende werksessies. Wij begeleiden ongekend talent bij hun professionele ontwikkeling en het goed functioneren op de werkplek. Van jobfitting, jobcrafting of jobrotation tot aan in- en outplacement trajecten met behulp van een analyse of assessment (TMA). De verbindende leiders die nodig zijn om een bruisende waarderende werkomgeving te creëren worden door ons verleid en geïnspireerd tot een stijl van leiderschap die nodig is zodat talent zijn ambitie waar kan maken.

Samenwerkend partner
Ben jij ook wel eens gefrustreerd omdat het je niet lukt om je organisatiedoelen te realiseren?  Wat zou er gebeuren in jouw organisatie als we allemaal onze talenten gebruiken, de dingen doen waar we goed in zijn én die we leuk en belangrijk vinden? Wat als we onze professionaliteit middels een ambitie verbinden aan de organisatie waarin we werkzaam zijn? Wat als we allemaal kunnen en willen bijdragen aan waar de organisatie voor staat en naar toe wil?

Ongekend talent
Loop jij op je werk ook wel eens tegen het feit aan dat jij jouw professionaliteit niet kunt inzetten? Wat zou er met jou gebeuren als je vanaf nu ging staan en opvallen met waar jij goed in bent én met wat je leuk en belangrijk vindt? Wat als jij jouw stempel weet te drukken vanuit jouw professionaliteit en daarmee een energiegolf veroorzaakt in de organisatie waar jij werkzaam bent? Wat als je floreert en presteert met plezier?

Verbindend leider
Heb jij ook wel eens het idee dat je jouw mensen niet gemotiveerd en in beweging krijgt? Wat zou er gebeuren als er onder jouw leiding talenten energie gaan creëren, ze gaan doen waar ze goed in zijn én wat ze leuk en belangrijk vinden? Wat als jij ze weet te inspireren de beste versie van zichzelf te worden en zo een optimale prestatie neer te zetten? Wat als jij hun talent herkent en erkent door de kansen te bieden om dit talent optimaal te verbinden aan de doelstellingen van jouw team én organisatie?

Met talentvolle groet,

Herman Mossink

Talentier

Mobiel: 06 28 94 77 99


 • AMI Kappers
 • Bloem & Pracht
 • Hans Anders
 • Zuivelhoeve
 • Kleding Herstel
 • Juwelier Marleen Peters
 • Zeeman
 • Eser's place
 • Ter Stal
 • Kwalitaria Délifrance
 • MKB Deventer

  MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

  Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

  Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

  Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

  Home
  Collectieve inkoop
  Personeelsvoordeel
  Lobby
  Projecten
  Kennis
  Leden
  Contact


  Agenda
  Actueel
  Word lid
  Leden uitgelicht
  Magazine
  Blogs
  MKB Deventer
  Zutphenseweg 6
  7418 AJ DEVENTER

  Tel: 0570-758021
  E-mail: info@mkbdeventer.nl


  Privacybeleid MKB Deventer
  Copyright 2018 | MKB Deventer