CaptusMarjan Neesman
0641423621
info@captus.nl
Erveweg  20
8196 KG Welsum
www.captus.nl

Organisatie-advies

Captus

Captus is in 2001 gestart door Marjan Neesman, vanuit de wens om communicatie in bedrijven en teams te verbeteren zodat er met meer voldoening gewerkt wordt en de bedoeling van de organisatie beter tot zijn recht komt.

“Captus wordt bijvoorbeeld gevraagd omdat ondernemers of medewerkers aangeven dat de communicatie niet lekker loopt, of dat zij teamgevoel missen en beter willen samenwerken. Of omdat een directie of leidinggevende merkt dat er in het team onderling ergernissen zijn, of dat er juist veel ideeën zijn maar dat er weinig (op tijd) gerealiseerd wordt. Een organisatie die aan het veranderen is en zich afvraagt hoe de mensen ‘meekomen’ is ook een veelgevraagde”

Oprichtster Marjan vertelt:  “Wat ik precies doe is afhankelijk van wat er nodig is. Soms geef ik trainingen, soms coach ik individuele ondernemers, medewerkers, leidinggevenden of teams, in andere gevallen geef ik advies of ben ik de sparringpartner. Soms werk ik een periode als interim (verander)manager om de organisatie  bijvoorbeeld te ondersteunen in de gewenste koers”.

Ik ben Marjan Neesman, een verbinder en nieuw-denker van nature. Mijn aanpak is helder, uitnodigend, positief, kaders gevend en doelgericht. Ik verbind graag medewerkers en management weer met de oorspronkelijke bedoeling van de organisatie. Gerelateerd aan de huidige tijd, want: “Wie zich vastklampt aan oude patronen, wordt nu een slaaf van zijn verleden”.

Captus richt op vragen rondom verbeteren, vernieuwen en samenwerken. Communicatie speelt daar altijd een belangrijke rol in. In de vorm van interim management, organisatie of team coaching, procesbegeleiding of training.

De Captus woon- en werkboerderij ligt te Welsum, in het buitengebied bij de IJssel. Alle rust en ruimte om je met warmte en aandacht te ontvangen. Of we komen in omgeving Deventer naar je toe, in het eigen bedrijf of andere gewenste locatie.

Behoefte aan oprechte aandacht voor waar je tegenaan loopt, of waar je graag wilt verbeteren? Ik ontmoet je graag!

 


 • AMI Kappers
 • Bloem & Pracht
 • Hans Anders
 • Zuivelhoeve
 • Kleding Herstel
 • Juwelier Marleen Peters
 • Zeeman
 • Eser's place
 • Ter Stal
 • Kwalitaria Délifrance
 • MKB Deventer

  MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

  Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

  Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

  Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

  Home
  Collectieve inkoop
  Personeelsvoordeel
  Lobby
  Projecten
  Kennis
  Leden
  Contact


  Agenda
  Actueel
  Word lid
  Leden uitgelicht
  Magazine
  Blogs
  MKB Deventer
  Zutphenseweg 6
  7418 AJ DEVENTER

  Tel: 0570-758021
  E-mail: info@mkbdeventer.nl


  Privacybeleid MKB Deventer
  Copyright 2018 | MKB Deventer