SAZASAd van der Leer
088-567100
ad.van.der.leer@sazas.nl
Houttuinlaan 5-G
3447  GM Woerden
www.sazas.nl

Zakelijke dienstverlening

SAZAS

Sazas, uw verzuimspecialist

We begrijpen heel goed dat u liever niet nadenkt over zieke  medewerkers of uw verzuimverzekering. Toch is het wel belangrijk. Als u te maken krijgt met een zieke  medewerker of meerdere zieken dan kan de impact op uw bedrijf enorm zijn. Niet alleen doen wij bij Sazas er alles aan om het verzuim binnen uw bedrijf te verlagen; ook focussen wij op het voorkomen ervan. Doordat wij uw partner zijn op dit gebied, kunt u zich focussen op datgene waar u goed in bent: ondernemen.

Meer dan een verzekeraar

Als u geen verzuimverzekering heeft dan betaalt u de kosten van ziekte(verzuim) uit eigen portemonnee. Gemiddeld kost dat zo'n € 250,- per dag. De kosten verdubbelen namelijk al snel bij ziekte. Natuurlijk begrijpen we heel goed dat u meer nodig heeft dan financiële hulp in de vorm van een verzekering. Er komt zoveel meer op u af als een medewerker ziek is. U moet bijvoorbeeld voldoen aan wetgeving. Ook daar kunnen we u bij helpen. We zijn uw kennispartner en leggen ingewikkelde wetgeving in heldere taal uit. Dit doen we via één van onze experts, bijvoorbeeld onze WIA-expert. Dat maakt ons uw verzuimspecialist.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Graag helpen we u verder door op al die terreinen voor u klaar te staan. We zijn uw partner; samen staan we sterk tegen uw verzuim. Wat doen wij concreet voor u als uw verzuimspecialist?
1.            We helpen u het financiële risico van verzuim te beheersen met onze verzuimverzekering;

2.            We zijn uw kennispartner door te adviseren en uitleg te geven bij ingewikkelde wetgeving;

3.            We helpen u de kosten van verzuim laag te houden;

4.            We ondersteunen u met het voorkomen en verminderen van verzuim;

5.            We ondersteunen u met preventie en een gezond bedrijf nu en in de toekomst.

 
Waar komen we vandaan?

We legden onze wortels in de agrarische en groene sector, door te zorgen dat het ziekteverzuim al jaren lager was dan andere sectoren. Daar zijn we best trots op. Inmiddels werken we voor het hele MKB en is het onze missie dat binnen de hele Nederlandse arbeidsmarkt, en dus ook binnen uw bedrijf, vitale mensen in gezonde bedrijven zo lang mogelijk aan de slag kunnen.

 Bij het afsluiten van een 3 jarig contract voor uw verzuimverzekering, ontvangt u 5% korting op de premie voor het eerste jaar.
 • Lucrees van Groningen
 • Son&Klaar
 • Captus
 • CCS
 • W3product
 • Effectiev
 • Stichting Projectkompassie
 • SmartR BV
 • Swinckels in Twello
 • SAZAS
 • MKB Deventer

  MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

  Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

  Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

  Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

  Home
  Collectieve inkoop
  Personeelsvoordeel
  Lobby
  Projecten
  Kennis
  Leden
  Contact


  Agenda
  Actueel
  Word lid
  Leden uitgelicht
  Magazine
  Blogs
  MKB Deventer
  Zutphenseweg 6
  7418 AJ DEVENTER

  Tel: 0570-758021
  E-mail: info@mkbdeventer.nl


  Privacybeleid MKB Deventer
  Copyright 2018 | MKB Deventer