Forest Internationaldhr. G. Morsink
0570-855511
g.morsink@bosgoedholding.com
Teugseweg 42
7418 AM Deventer

Industrie

Forest International

Forest International B.V.

Hoe kun je met gordijnrails en ondervloeren een klein imperium opbouwen? Henk en Dana Bosgoed deden het. Veertig jaar vooruitzien, investeren en risico nemen maakt hun bedrijf Bosgoed Holding een wereldspeler. En dat met producten die je bij goed gebruik niet eens ziet of hoort: Gordijnrails en ondervloeren om geluid te reduceren.

Hun bedrijven Forest Group en Unifloor hebben vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, China, USA en de Verenigde Arabische Emiraten en zijn ondergebracht in Bosgoed Holding. De dagelijkse leiding van de bedrijven is in handen van algemeen directeur Gerco Morsink. Henk Bosgoed: "Onze exportmanagers reizen de hele wereld over. We leveren in 84 landen en in de landen waar we vestigingen hebben, distribueren we zelf. Daarbuiten gaat de handel via groothandels, detaillisten en projectinrichters". De afzet richt zich niet alleen op particuliere woningen, maar vooral ook op hotels, kantoren, zorginstellingen en cruiseschepen.

De ontwikkeling en productie van systemen voor gordijnrails is geheel in eigen handen bij Forest Group. Hetzelfde geldt voor de andere tak van de Holding, de geluidreducerende ondervloeren van Unifloor, daarvan bestaan nu zo'n 40 verschillende varianten. Een nieuw product wordt eerst helemaal uitontwikkeld en getest, voordat het in productie gaat en in de markt wordt geïntroduceerd. 

De buitenlandse vestigingen zijn zusterbedrijven en functioneren - binnen de gestelde bedrijfsdoelstellingen - geheel zelfstandig. In totaal werken zo'n 250 mensen direct en indirect voor Bosgoed Holding bedrijven. Voor de productie maakt het bedrijf onder meer gebruik van sociale werkvoorzieningen. Er mag dan al een mooi bedrijf staan, de drive om uit te breiden is er nog steeds. "Het was toen zaaien, nu is het oogsttijd. Met het netwerk dat we met zijn allen hebben opgebouwd, zien wij volop kansen in bijvoorbeeld Zuid-Amerika".

Exportlanden

Vestigingen in Duitsland, Polen, China, Dubai, Verenigde Staten.
Export naar 84 landen wereldwijd.


 • Talentum et Gloria
 • Lucrees van Groningen
 • Son&Klaar
 • Captus
 • CCS
 • W3product
 • Effectiev
 • Stichting Projectkompassie
 • SmartR BV
 • Swinckels in Twello
 • MKB Deventer

  MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

  Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

  Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

  Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

  Home
  Collectieve inkoop
  Personeelsvoordeel
  Lobby
  Projecten
  Kennis
  Leden
  Contact


  Agenda
  Actueel
  Word lid
  Leden uitgelicht
  Magazine
  Blogs
  MKB Deventer
  Zutphenseweg 6
  7418 AJ DEVENTER

  Tel: 0570-758021
  E-mail: info@mkbdeventer.nl


  Privacybeleid MKB Deventer
  Copyright 2018 | MKB Deventer