Deventradedhr. Pothoven
0570-655366
info@deventrade.com
Bergweidedijk 52
7418 AA Deventer
www.deventrade.com

Handel

Deventrade

Deventrade

Deventrade is een in teamsport gespecialiseerd familiebedrijf dat in 1985 is opgericht en momenteel wordt geleid door de tweede generatie. Marthijn Pothoven, zoon van de oprichter van het bedrijf, is de huidige directeur. Met de merken hummel, Stanno, Reece Australia, Derbystar en Select is Deventrade uitgegroeid tot een van de grootste sportbedrijven in de Benelux. Bij Deventrade werken ca. 70 Fte en het bedrijf beschikt over eigen verkoopkantoren in Duitsland, Engeland, België, Oostenrijk en Zweden.

Teamsport
Met de aanwezigheid in talloze sportspeciaalzaken en grote sponsorships in voetbal, handbal, hockey en volleybal is Deventrade wereldwijd nauw betrokken bij teamsport. Het bedrijf voorziet sportclubs van tenues en overige sportartikelen. De clubs ontvangen hun teamwear via een innovatief sponsorconcept tussen sportspeciaalzaak, sportclub en Deventrade. De sportartikelen worden aangeboden via een gepersonaliseerde webshop, waar via een club- en ledenlogin sportartikelen besteld kunnen worden. Deze digitalisering speelt een belangrijke rol in het marktleiderschap dat Deventrade al vele jaren weet vast te houden in de Nederlandse teamwearmarkt.

Internationaal
Stanno en Reece Australia zijn de eigen merken die Deventrade over de hele wereld distribueert en waarmee sportclubs in vele landen worden gefaciliteerd. hummel, Derbystar en Select zijn licentiemerken die Deventrade voert in de Benelux. Exclusief en van a tot z: met eigen designers, eigen collecties en eigen marketingconcepten.
“Onze marketing hebben we de afgelopen jaren steeds meer aangesloten op de beleving van de club, de sporter en de consument”, vertelt Katrien Wessel, marketing manager. “Zo hebben we het afgelopen jaar veel succes behaald in Duitsland, waar we met Stanno en Reece Australia nu vele honderden sportwinkels bevoorraden. Duitsland is een belangrijke groeimarkt voor ons, dus dit willen we blijven uitbouwen en daar liggen zeker kansen. Belangrijk hierin zijn bijvoorbeeld ook onze sponsorships: met Reece Australia zijn we onder andere kledingsponsor van de Duitse Hockeybond en met Stanno van de Duitse volleybalbond. Dit helpt onze merkbekendheid enorm. Voor de toekomst zien we in Duitsland bijvoorbeeld ook kansen voor de tennissport met Reece Australia.”

Pand in Deventer
Het prachtige pand in Deventer beschikt over 13.500 m2 magazijn met 18.250 SKU’s. Dagelijks worden producten binnen 24 uur geleverd. Een logistieke operatie waarvoor alle onderdelen van het bedrijf haarfijn op elkaar moeten zijn afgestemd.

Deventrade is hét Nederlandse bedrijf waar teamsport voorop staat, en levert voor elke sporter de sportkleding en accessoires die essentieel zijn voor het uitoefenen van haar/zijn sport.

Exportlanden
Via dochterondernemingen wordt rechtstreeks in België, Duitsland, Engeland, Oostenrijk en Zweden geleverd. 

Deventrade distribueert via importeurs naar: Australië, Finland, Frankrijk, Ierland, IJsland, Japan, Noorwegen, Verenigde Staten en Zwitserland.


 • Talentum et Gloria
 • Lucrees van Groningen
 • Son&Klaar
 • Captus
 • CCS
 • W3product
 • Effectiev
 • Stichting Projectkompassie
 • SmartR BV
 • Swinckels in Twello
 • MKB Deventer

  MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

  Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

  Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

  Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

  Home
  Collectieve inkoop
  Personeelsvoordeel
  Lobby
  Projecten
  Kennis
  Leden
  Contact


  Agenda
  Actueel
  Word lid
  Leden uitgelicht
  Magazine
  Blogs
  MKB Deventer
  Zutphenseweg 6
  7418 AJ DEVENTER

  Tel: 0570-758021
  E-mail: info@mkbdeventer.nl


  Privacybeleid MKB Deventer
  Copyright 2018 | MKB Deventer