1202


leden
KennisWij hebben tientallen professionals in Deventer bereid gevonden hun kennis gratis met u te delen. Dit gaat heel simpel. U kunt deelnemen als kennisgever: stuur een foto en een tekst met maximaal 150 woorden waarin u zich voorstelt en uw expertisen aangeeft. Wij zetten dit vervolgens online.

U kunt ook als kennisvrager optreden. U zoekt de professional op waarvan u denkt dat hij/zij het antwoord op uw ondernemersvraag heeft. U benadert vervolgens deze persoon voor een afspraak op een dag, tijdstip en lokatie van uw keuze. 

Succes!


Spreekuren

E-commerce spreekuur
Export spreekuur
Financieel spreekuur
HRM spreekuur
ICT spreekuur
Juridisch spreekuur


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels één van de grootste ondernemersverenigingen van ons land met 1.200 leden. Ons ledenbestand is zeer divers en afkomstig uit alle mogelijke sectoren binnen ons verzorgingsgebied; zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie etc. Een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals. Van ambitieuze starters maar ook van zeer ervaren ondernemers die zich al lang bewezen hebben in ondernemersland. Hoe groot kan uw netwerk worden?

Met zo’n grote, gevarieerde club die ‘barst’ van de kennis en de ervaring kunnen we veel invloed uitoefenen en dat doen we dan ook. MKB Deventer zet zich elke dag in voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Handelskade 75
7417 DH Deventer

Tel: 0570-603587
E-mail: info@mkbdeventer.nl
Copyricht 2018 | MKB Deventer