1257


leden
Inschrijven
Onderstaand vind u het formulier om u in te schrijven bij MKB Deventer. Door lid te worden kunt u de netwerkavonden bezoeken, behartigen wij uw belangen naar gemeente en provincie, organiseren wij projecten zoals E-commerce en Export, ontvangt u het MKB Deventer magazine (komt 6x per jaar uit met gemiddeld 64 pag. full-color), heeft u voordelen als werkgever met collectieve inkoop van afval en energie en voordeel voor werknemers met o.a. korting bij Salland Verzekeringen, de MKB Restaurantpas, de sportpas van de Scheg, korting op fitness etc. Meer informatie hierover vind u op de website.

De kosten van het lidmaatschap zijn afhankelijk van uw bedrijfsgrootte: 1 FTE, tussen 2-5 FTE en meer dan 5 FTE (zie bij het onderstaande inschrijfformulier het kopje ‘Bedrijfsgrootte’. Wij zullen uw inschrijving aan u bevestigen, graag nu het onderstaande formulier invullen en versturen:

Naam contactpersoon:
Geslacht:
Functie:
Naam bedrijf:
Branche:
Straatnaam:
Huisnummer
Postcode bedrijf:
Extentie
Plaats bedrijf:
Email:
Tel:
Correspondentie adres:
Correspondentie postcode:
Correspondentie plaats:
IBAN rekening nummer:
Website:
Bedrijfsgrootte:
Betaalwijze:

Meer voordeel

BHV trainingen
Bungalowparken
Deventer Restaurantpas
Energie inkoop collectief
Fitness bij Fit & Fun
Fitness bij Fitland
Fitness bij Studio Perfect
MKB-pas De Scheg
Zorgverzekering bij Salland Verzekeringen


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer