1202


leden
Inschrijven
Onderstaand vind u het formulier om u in te schrijven bij MKB Deventer. Door lid te worden kunt u de netwerkavonden bezoeken, behartigen wij uw belangen naar gemeente en provincie, organiseren wij projecten zoals E-commerce en Export, ontvangt u het MKB Deventer magazine (komt 6x per jaar uit met gemiddeld 64 pag. full-color), heeft u voordelen als werkgever met collectieve inkoop van afval en energie en voordeel voor werknemers met o.a. korting bij Salland Verzekeringen, de MKB Restaurantpas, de sportpas van de Scheg, korting op fitness etc. Meer informatie hierover vind u op de website.

De kosten van het lidmaatschap zijn afhankelijk van uw bedrijfsgrootte: 1 FTE, tussen 2-5 FTE en meer dan 5 FTE (zie bij het onderstaande inschrijfformulier het kopje ‘Bedrijfsgrootte’. Wij zullen uw inschrijving aan u bevestigen, graag nu het onderstaande formulier invullen en versturen:

Naam contactpersoon:
Geslacht:
Functie:
Naam bedrijf:
Branche:
Straatnaam:
Huisnummer
Postcode bedrijf:
Extentie
Plaats bedrijf:
Email:
Tel:
Correspondentie adres:
Correspondentie postcode:
Correspondentie plaats:
IBAN rekening nummer:
Website:
Bedrijfsgrootte:
Betaalwijze:

Meer voordeel

BHV trainingen
Bungalowparken
Deventer Restaurantpas
Energie inkoop collectief
Fitness bij Fit & Fun
Fitness bij Fitland
Fitness bij Studio Perfect
MKB-pas De Scheg
Zorgverzekering bij Salland Verzekeringen


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels één van de grootste ondernemersverenigingen van ons land met 1.200 leden. Ons ledenbestand is zeer divers en afkomstig uit alle mogelijke sectoren binnen ons verzorgingsgebied; zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie etc. Een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals. Van ambitieuze starters maar ook van zeer ervaren ondernemers die zich al lang bewezen hebben in ondernemersland. Hoe groot kan uw netwerk worden?

Met zo’n grote, gevarieerde club die ‘barst’ van de kennis en de ervaring kunnen we veel invloed uitoefenen en dat doen we dan ook. MKB Deventer zet zich elke dag in voor een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Handelskade 75
7417 DH Deventer

Tel: 0570-603587
E-mail: info@mkbdeventer.nl
Copyricht 2018 | MKB Deventer