ICT

iBIM-IT: Tolga Isikdemir

iBIM-IT is een jonge dynamische organisatie met drie eigenaren, die samen meer dan 40 jaar werkervaring hebben op diverse gebieden. Het bedrijf biedt innovatieve en hoogwaardige softwareoplossingen bij ingewikkelde IT-situaties. Onze kracht is het digitaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen. Wij adviseren bedrijven zo efficiënt mogelijk om hun ICT-oplossing te kunnen inzetten binnen hun organisatie.

Krachten gebundeld
Wij hebben onze krachten gebundeld door: BIM (Business IT & Management) en IT-softwareontwikkeling samen te voegen. Dat ziet u ook terug in onze bedrijfsnaam i BIM-IT, innovatie van bedrijfsprocessen en informatietechnologie.

Adviserend
Wij adviseren organisaties in vrijwel alle branches van het bedrijfsleven, hoe zij het beste hun informatiesystemen kunnen benutten. Het maken van voorstellen tot verbetering en het innoveren van bedrijfsprocessen, zodat de bedrijfsdoelstellingen worden behaald.

Realiseren applicaties
Wij ontwikkelen en onderhouden software voor bedrijfsprocessen. Dit doen we door processen te optimaliseren en daarmee een besparing te generen in tijd en geld, met als doel om uw onderneming winstgevender te maken. iBIM ontwikkelt maatwerksoftware die naadloos aansluit bij uw wens en behoefte.

De piramide
Wij adviseren en begeleiden organisaties op het gebied van alle IT gerelateerde zaken, op alle drie de lagen van de piramide. Wij zijn een divers team met brede kennis en competenties.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.


T: 085 06 04 512
E: ofni.[antispam].@ibimit.nl
W: www.ibimit.nl


 
onderkant-banner-skyline-deventer