Gratis subsidieloket

Zoek extra financiering voor je project of investeringen

Als innovatieve en ambitieuze ondernemer ben je vaak op zoek naar extra financiering om je projecten uit te voeren of om een deel van de investeringen terug te halen. In Subsidieloket Deventer kun je nu gratis en vrijblijvend subsidiemogelijkheden zoeken die matchen met de doelstellingen van jouw bedrijf.

Subsidieloket Deventer bevat duizenden regionale, landelijke en Europese subsidies, fiscale regelingen kredieten en fondsen. Ondernemers zoeken in de database door een zoekterm in te voeren. Daarna kunnen zij bladeren in tientallen regelingen. Het loket is een initiatief van onder meer de Gemeente Deventer, MKB Deventer, Bedrijven Parkmanagement Deventer, de Deventer Kring van Werkgevers en VNO NWC Midden. Deze partijen hopen met het vrij toegankelijke subsidieloket de innovatiekracht in de regio Deventer een boost te geven, doordat bedrijven meer kunnen innoveren wanneer zij daarvoor extra financiële middelen kunnen vinden en benutten.

Van elke subsidie in de database zijn de samenvatting, de voorwaarden en subsidiebijdrage opgenomen. Daarnaast bevat het loket extra informatie om zelf te kunnen aanvragen. Je kunt ook contact opnemen met de adviseurs van Vindsubsidies. Zij kunnen je ondersteunen bij jouw subsidieaanvraag, administratie en begroting.

 

Jouw project mogelijk met subsidie

Wanneer je bezig bent met projecten die innovatief zijn of die te koppelen zijn aan thema’s die vanuit de (Europese) overheid worden gestimuleerd is er wellicht mogelijkheid voor subsidie. Voorbeelden van actuele subsidiethema’s zijn (technische) innovatie, milieu en energie, samenwerking (internationaal of met kennisinstellingen), health, agri & food, scholing en logistiek. Investeringen komen in aanmerking voor fiscale aftrek wanneer deze bijdragen aan energie- en milieubesparing, duurzaamheid of innovatieve ontwikkelingen.

Zoek nu subsidie voor jouw project of investering: https://bedrijven.vindsubsidies.nl/deventer

Hoe werkt Subsidieloket Deventer?

Via de website www.subsidieloketdeventer.nl kun je je (eenmalig) registreren. Daarna kunt je wanneer je maar wilt kosteloos en geheel vrijblijvend zoeken naar subsidiemogelijkheden voor jouw organisatie of project. Nadat je de zoekterm hebt ingevoerd, kun je filteren op bijvoorbeeld jouwvakgebied, projectthema of (gewenst) subsidiebedrag.

Vind subsidies

Subsidieloket Deventer wordt onderhouden door Vindsubsidies. Vindsubsidies is het enige subsidieadviesbureau met een complete dienstverlening op subsidiegebied, waaronder consultancy, een database, trainingen en een online administratiesysteem. Vindsubsidies helpt al bijna 20 jaar bedrijven en organisaties bij het waarmaken van hun ambities en het omzetten van ideeën in projecten met behulp van subsidies.

Meer weten over uw subsidiekansen?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Vindsubsidies via ofni.[antispam].@vindsubsidies.nl of 088-2020400.


 
onderkant-banner-skyline-deventer