Fitness bij Fitland 

Voordelig sporten bij Fitland Deventer via MKB Deventer?

Een goede gezondheid is belangrijk voor elke werknemer. Om vitaal te blijven en goed te presteren, is het essentieel om veel te bewegen en te sporten. Fitland Business & Health is de bedrijfssportafdeling van Fitland. Met bedrijfsgezondheid als specialisme, zorgen wij ervoor dat uw medewerkers gestimuleerd worden om te sporten. Wij bieden een unieke sportregeling, waarbij uw medewerkers gebruik kunnen maken van meer dan 200 sportcentra in heel Nederland.

Uw bedrijf kan kosteloos gebruik maken van onze collectieve korting. Een maandelijks opzegbaar onbeperkt sportabonnement voor €43,- per maand (t.o.v. €58,- per maand particulier tarief). Natuurlijk is het ook mogelijk om de abonnementskosten in te houden op het bruto salaris en/of een werkgeversbijdrage te doen als werkgever, als extra stimulans t.b.v. de vitaliteit van uw werknemers!

Alle leden van MKB Deventer krijgen bij aanmelding de volgende (extra) voordelen:

* Maandelijks opzegbaar onbeperkt sportabonnement á €43,- per maand (t.o.v. €58,- per maand);

* Ook je partner en kinderen (t/m 17 jaar) sporten tegen een sterk gereduceerd tarief;

* De eerste 2 maanden komen de eenmalige registratiekosten (€15,-) voor uw werknemers geheel te vervallen;

* Gratis groepsworkshop naar keuze (+/- 20 deelnemers) voor uw organisatie bij Fitland Deventer;

* Naast Fitland Deventer kunnen uw werknemers gebruik maken van onze overige Fitland locaties in Nederland en onze +/- 170 aangesloten partnerlocaties*.

Wilt u ook gebruik maken van de bedrijfssportregeling via Fitland Business & Health waardoor uw werknemers tegen een sterk gereduceerd tarief kunnen sporten? Neem dan contact op met onze accountmanager via onderstaande gegevens: Niels Dullens | snellud.slein.[antispam].@fitland.nl | 06 27 06 57 27

*Kijk op onze website https://fitland.nl/bedrijfsfitness voor een compleet overzicht van al onze aangesloten sportlocaties.


 
onderkant-banner-skyline-deventer