Financieel

Valans: Richard Elshof, Johan Dijkman & Hans Kloosterboer

Richard Elshof

Mijn naam is Richard Elshof en ik ben Accountant-Administratieconsulent (AA). Sinds 2011 ben ik samen met Hans Kloosterboer eigenaar/bestuurder van V’alans Accountancy BV.

Ik vind het elke dag weer een plezier om anderen te helpen. In vakjargon: U als klant van advies te voorzien. Binnen de Accountancy functioneer ik vaak als een soort van huisarts. Door de brede kennis en opleiding, probeer ik een zo effectief mogelijke oplossing voor u te zoeken. Eén die binnen het wettelijk kader zo goed mogelijk bij u past.

Graag sta ik open voor ieder soort gesprek. Samen met mijn vrouw en twee kinderen woon ik in Bathmen. Mijn hobby’s zijn voetballen en de jeugdgroep.

 

Johan Dijkman

Ik ben Johan Dijkman en ben ondernemersadviseur binnen V’alans. Sinds een half jaar ben ik werkzaam bij V’alans, hiervoor heb ik 18 jaar bij verschillende kantoren gewerkt als relatiebeheerder en adviseur. Agrarische vraagstukken vormen voor mij de voornaamste werkzaamheden.

Zelf kom ik oorspronkelijk van een boerderij en waardoor ik veel affiniteit heb met het boerenleven. Ik vind het een uitdaging om te zoeken naar praktische oplossingen. Ik woon met mijn vrouw en drie dochters in Heino. Mijn hobby’s zijn wielrennen en volleyballen.

 

Hans Kloosterboer

Mijn naam is Hans Kloosterboer en ik ben dit bedrijf in 1985 begonnen. Eerst klein en zonder medewerkers, maar vandaag de dag zijn we uitgegroeid tot een organisatie met vijftien mensen. Ik krijg veel energie van de gesprekken met klanten en de nieuwe ontwikkelingen die zij meemaken.

Het geeft veel voldoening om hen bij te staan en waar nodig advies te geven. Ik woon met mijn gezin in Lettele en in de weekenden is voetballen mijn hobby, kijk ik graag naar Formule 1 en wandel ik graag.


 
onderkant-banner-skyline-deventer