Financieel

TweeDee Accountants: Marga Alting, Jeffrey Scheffer & Wim Nijhof

Marga Alting

Als assistent accountant bij TweeDee stel ik voornamelijk jaarrekeningen samen en ben ik voorts actief bij het begeleiden van klanten bij de administratie, het maken van huurnota’s en het verzorgen van de btw-aangifte.

Een uitdaging ga ik niet uit de weg en ik ben nieuwsgierig van aard. Vooral de automatisering vind ik in mijn vakgebied interessant, want hierdoor raakt de klant steeds meer betrokken bij de financiële informatie. Schaatsen, hardlopen en wandelen met mijn twee honden zijn mijn hobby’s. Mijn huisdieren en gezin betekenen veel voor mij.

 

Jeffrey Scheffer

Als belastingadviseur bij TweeDee sta ik klanten bij in het gehele fiscale spectrum. Ik ben de deskundige als het gaat om fiscale vraagstukken. Ik ben oplossingsgericht, houd van uitdaging en heb liefde voor het vak.

Door de ruime werkervaring en de achtergrond van mijn fiscaal economische opleiding, heb ik veel opgedane kennis in mijn vakgebied. Als adviseur blijf ik mij ontwikkelen, zodat ik in de continu veranderende omgeving klanten optimaal van dienst kan zijn.

Het is mijn doel om voor jou het meest optimale resultaat te bereiken. Ik ben niet op zoek naar een advies dat alleen fiscaal perfect is, maar naar een advies welke aansluit op jouw behoeften binnen de grenzen van wat kan met een optimale belastinglast.

Privé haal ik veel plezier uit kokkerellen, stijldansen en motorrijden. Mijn droomreis is om op een Harley door Amerika te cruisen.

 

Wim Nijhof

Als accountant en mede-eigenaar van TweeDee, ben ik de deskundige bij uitstek om ondernemers te helpen bij strategische vraagstukken.

Ik houd van aanpakken, zo is mijn motto: “gas geven”. Mijn specialisatie en passie ligt als zelfstandige ondernemer in de MKB-sector. Door de achtergrond van mijn bedrijfseconomische studie en de ruime werkervaring, heb ik veel kennis die ik graag met jou wil delen.Het is voor mij een ontdekkingstocht om binnen alle verschillende missies, visies en doelen die ondernemers hebben te kunnen helpen en faciliteren.

Privé houd ik van skiën, motorrijden, wandelen, fietsen en ook reizen is een grote passie.


 
onderkant-banner-skyline-deventer