Financieel

KroeseWevers: Irene Tegeler & Rob Koops

 

Irene Tegeler

Sinds april 2013 ben ik werkzaam als belastingadviseur bij KroeseWevers. Het werk is heel afwisselend, van aangiftes nakijken tot het onderhandelen met de Belastingdienst en particuliere vraagstukken beantwoorden. Hierbij werk ik veel samen met onze specialisten binnen KroeseWevers.

Het mooie aan mijn werk is dat ik bij heel veel verschillende bedrijven een kijkje in de keuken mag nemen. Je krijgt met veel verschillende mensen te maken en geen dag is hetzelfde. Vaak wordt er gedacht dat belastingadviseurs zakelijk en saai zijn en niet dicht bij mensen komen, maar wij komen juist heel dicht bij de ondernemers.

Mensen kunnen heel veel informatie bij ons kwijt en dat gaat vaak niet alleen over cijfers. Doordat ik zelf woonachtig ben in Deventer, kan ik vaker mijn gezicht laten zien en dat schept een band. Ook zit ik in het bestuur van de Deventer cultuurclub. Daarnaast doe ik aan hardlopen, waaronder met een team van KroeseWevers, en ben ik gek op reizen, koken en lezen.

 

 

Rob Koops

Sinds december 2015 ben ik werkzaam bij KroeseWevers als Corporate Finance adviseur. Als persoon onderscheid ik me in resultaatgerichtheid en doorzettingsvermogen. Het is mijn passie om ondernemers te helpen het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen.

Met mijn achtergrond als bankier en als directeur van een mkb-onderneming kan ik ondernemers perfect bijstaan bij belangrijke financieel-strategische beslissingen zoals overnames en vraagstukken over strategie, investeringen, (her) financieringen en herstructureringen.

Ik heb ervaring in het succesvol initiëren en doorvoeren van transities binnen verschillende organisaties. Voor mij tellen hierbij niet alleen de harde cijfers, ik vind het belangrijk oog te hebben voor de belangen en krachtenvelden binnen een organisatie, zonder dat ik concessies doe aan eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid.

Naast mijn werkzaamheden als Corporate Finance adviseur ben ik actief in de Deventer Kring van werkgevers, lid van het International Office en voorzitter van de Stichting Deventer Hockey. In mijn vrije tijd mag ik graag voetballen in Schalkhaar 4.


 
onderkant-banner-skyline-deventer