4-400kb 5

Export

Het Deventer bedrijfsleven is zeer exportminded. Er gebeurt heel erg veel op dit gebied zonder dat we dat van elkaar weten. Dat is zonde, want we kunnen veel van elkaar leren. Dat is de reden waarom MKB Deventer i.s.m. met Rabobank Salland exportstimulering voor onze gezamenlijke leden als thema heeft opgepakt.

We hebben onderzoek gedaan naar waar het meest behoefte aan is. Dit blijkt het leren van elkaar te zijn. Om dit te stimuleren, zijn we exportborrels gaan organiseren. Uit de borrels ontstond de behoefte om buiten deze bijeenkomsten om, ook te kunnen zien wie in welke landen actief is, om zo beter samen te kunnen werken of kennis uit te gaan wisselen. Daaruit is het initiatief ontstaan om de exportgegevens op een digitale kaart, per werelddeel en per land, zichtbaar te maken. Deze kaart wordt voortdurend geactualiseerd.

MKB Deventer is zeer actief op gebied van exportstimulering voor onze leden. Trefwoorden daarbij zijn exportboek Made in Deventer, exportvouchers, missies, landenworkshops. Lees verder waarom staatsecretaris Mona Keijzer de Deventer exportactiviteiten als best ondernemerspractice uit Overijssel noemt. Lees hier meer........


 
onderkant-banner-skyline-deventer