E-commerce

KNOX Facebook Marketing: Roel Elsman

Hallo, ik ben Roel Elsman, oprichter van Facebook marketingbureau KNOX. Mijn carrièrepad is exemplarisch voor de snel veranderende wereld waarin we leven. Acht jaar geleden was ik nog werkzaam als commercieel redactiemanager voor de destijds grootste uitgever van papieren kranten in Nederland. Vier jaar later ontdekte ik als uitgever van het online magazine Babymag.nl de kracht van Facebook.

Inmiddels richten we ons met KNOX vooral op de datakant van Facebook. Als specialist op het gebied van Dynamic Ads worden klanten als Vitaminstore, Noppies, Parfumerie.nl en IKenIK ondersteund. Daarnaast werkt KNOX als data-exchanger tussen publishers en advertisers op Facebook.

Bovenstaande is hoogwaardige, specialistische kennis. Maar voor het overige gebruik is Facebookmarketing bepaald geen hogere wiskunde. Bij KNOX vinden we dan ook dat bedrijven hun Facebookmarketing prima in eigen beheer kunnen houden. Hiervoor geven we door het hele land InCompany workshops met als resultaat dat vele tientallen bedrijven inmiddels prima resultaten behalen met Facebook marketing!

W: www.knox.nl


 
onderkant-banner-skyline-deventer