Ionmoon: Geddy van Elburg

Met bimeer dan 20 jaar ervaring is Geddy van Elburg een expert op het gebied van conversie optimalisatie. Allereerst als zoekmachine specialist ( SEO)gevolgd door de specialisaties usability en zoekmachine adverteren ( SEA/ Adwords). Geddy was trainer Adwords en Google Analytics voor het Google Partner Academy Program bij Google London, Manchester en Dublin.

Geddy is webanalist, gecertificeerd is door de DAA (Digital Analaytics Association), In 2013 ontving zij de DAA Presidents Award.

Ionmoon

12 jaar geleden begon zij haar eigen bedrijf Ionmoon, uitgegroeid naar 7 mensen met daaromheen een stevig netwerk van internationale freelancespecialisten en sinds een jaar gevestigd in Deventer, van waaruit klanten in het hele land en daarbuiten worden bediend.

Ionmoon helpt bedrijven om hun internet marketing ( strategie) te verbeteren en daarbij nieuwe initiatieven te ontplooien. Onze focus ligt daarbij op dit moment op conversie optimalisatie en performance verbetering. Hierbij zijn digitale analyse, usability en zoekmachine marketing ( zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren) belangrijke onderdelen.

Naast het werk voor onze klanten helpen we bij de opstart van nieuwe initiatieven en zorgen voor de onderbouwing door middel van (digitale) data.

Een nieuw onderdeel is het privacy beleid. Online onderzoek en online marketing vergt nog meer kennis en aandacht voor het privacy en dataprotectie-aspect.

Ionmoon BV, Antwerpenweg 4
7418 CR Deventer

T: 085 - 8769557
E: ofni.[antispam].@ionmoon.nl
W: www.ionmoon.nl


 
onderkant-banner-skyline-deventer