E-commerce

Business Unlocked: Rene Gillijns

Gepokt en gemazeld in ontwikkelen van klantrelaties, werken met groepen professionals, informatietechnologie en juridische kaders. Maar uiteindelijke zijn relaties tussen organisaties en mensen de rode draad in zijn bestaan. René Gillijns, eigenaar van Business Unlocked, begrijpt door zijn achtergrond als geen ander het belang van zowel de ondernemer maar ook het individu als het gaat om het gebruik van persoonsdata.

René is CIPP/E gecertificeerd.

Business Unlocked
Business Unlocked helpt organisaties met het vinden van een werkbare balans tussen aantoonbaar verantwoord verwerken van persoonsgegevens en het respecteren van bescherming van de persoonsgegevens. Maar, met een scherp oog voor de mogelijkheden van de technologische realiteit van vandaag en morgen.

Business Unlocked helpt organisaties, vanuit een praktische invalshoek, te ondersteunen bij het werkbaar maken van de privacywetgeving (AVG). Bijvoorbeeld op het gebied van privacy communicatie, privacy processen, privacy documentatie en privacy-aspecten in overeenkomsten. Onze focus ligt niet op één aspect bv. techniek of wetgeving, maar op werkbare oplossingen in een continue veranderende E-commerce wereld.

T: 0570 - 543426
E: ener.[antispam].@businessunlocked.nl
W: www.businessunlocked.nl


 
onderkant-banner-skyline-deventer