Deventer stad voor e-commerce & digitale innovatie

MKB Deventer wil de e-commerce kansen van bedrijven in Deventer verstevigen. Dit door leden te begeleiden bij strategische, tactische en operationele e-commerce en digital marketing vraagstukken. Dit uiteraard in nauwe samenwerking met lokale aanbieders zodat Deventer groeit als e-commerce stad en er lokale verbindingen worden gelegd tussen vraag en aanbod.

Deventer dé ecommerce-stad van het oosten

Online ondernemen is een effectief middel om te groeien. E-commerce is een aanvullend en schaalbaar distributiekanaal voor zowel bestaande bedrijven als startups. MKB Deventer wil zakendoen via online kanalen stimuleren bij haar leden met het organiseren van nuttige sessies en een e-commerce spreekuur. Hier worden mogelijkheden aangereikt door de kansen van e-commerce te benutten, er mee te starten, door te starten of nog sneller te groeien.

Digitale innovatie kennisevenement in Deventer

Om de status van Deventer e-commercestad te bevestigen organiseert MKB Deventer al enkele jaren samen met het lokale bedrijfsleven het succesvolle kennis evenement www.deventergrowsdigital.nl om de kennis van ondernemers over e-commerce te vergroten.
Sluit ook aan bij MKB Deventer en laat jouw e-commere groeien! Bel projectleider e-commerce Dennis Haarman (06 511 119 45) voor meer informatie of een intakegesprek. Wij ondersteunen je graag bij online zakelijk succes.

 

E-commerce in Deventer: vandaag geleerd, morgen toegepast, van voor en door leden.

 

Overzicht van activiteiten

2022 Activiteit
  Er zijn geen activiteiten gevonden volgens de opgegeven criteria

 
onderkant-banner-skyline-deventer