Deventer online postkamer

m-bridge maakt het voor leden van MKB Deventer mogelijk om vanuit de thuiswerkplek van werknemers zakelijke post fysiek te kunnen blijven versturen

Momenteel werken ook bij Deventer organisaties/ ondernemingen veel werknemers vanuit huis.
Dit zorgt voor de nodige uitdagingen. Een van de uitdagingen welke wellicht speelt is: hoe krijgen mijn werknemers of ik als ondernemer zelf de fysieke post zonder alle beschikbare middelen van de postkamer nu snel en betrouwbaar geproduceerd en verzonden.

MailStreet, ook lid van MKB Deventer, biedt samen met haar digitale bedrijfsonderdeel m-bridge een helpende hand. Via de Online Postkamer kunt u vanuit huis bijvoorbeeld uw facturen, aanmaningen, mailingen of andere belangrijke documenten uploaden en laten printen en ter post laten verzenden met PostNL. Dit gebeurt volledig geautomatiseerd en via een beveiligd productieproces. (ISO 27001 certificering). Ieder document krijgt een unieke ID waardoor de status per document inzichtelijk is.

Uw documenten worden in eigen huisstijl geproduceerd en indien gewenst met verzendenvelop voorzien van uw eigen bedrijfslogo.

Met slechts enkele muisklikken selecteert u de gewenste verzendopties en wordt alles volledig voor u afgehandeld: printen, couverteren, adresseren, frankeren en verzenden.

Omdat u lid bent van MKB Deventer ontvangt u tot 1 juli 2020 maarliefst 30% korting op de reguliere tarieven waardoor u voor de productie en verzending van een document van 1 A4 in een “eigen envelop” slechts € 0,57 betaalt (Normaal € 0,82) inclusief bezorging. Facturatie geschiedt achteraf aan het einde van de maand.

De Online Postkamer is per 4 mei aanstaande te gebruiken.

Ga hier naar de Online Postkamer voor MKB Deventer leden: https://deventer.onlinepostkamer.nl


 
onderkant-banner-skyline-deventer