Coronavirus informatie voor bedrijven

Coronavirus informatie voor Deventer bedrijven

Om bedrijven zo goed en efficiënt mogelijk te informeren hebben alle ondernemersorganisaties en gemeente de handen ineen geslagen. Wij houden je met relevant lokaal en nationaal nieuws op de hoogte midddels een gezamenlijke nieuwsbrief.  We zitten kort op dit nieuws en streven ernaar je snel en efficiënt van, voor jou, relevante informatie te voorzien.

Hou deze website en onze emailnieuwsbrief daarvoor in de gaten.

Team MKB Deventer

 

 

Landelijke hulp

Coronaloket 0800 - 2117

MKB Nederland, Kamer van Koophandel en VNO-NCW hebben samen een loket geopend voor ondernemers met vragen: tel 0800-2117 (bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur). Bij dit telefonisch loket zitten specialisten die kunnen helpen bij vragen over welke regelingen er bestaan, hoe je moet handelen in bepaalde gevallen en wat aanbevolen is om nu te doen. Het loket is online te bereiken: klik hier

 

MEER LANDELIJKE INFORMATIE

Lokale initiatieven

Veelgestelde vragen Ondernemers

De overheid heeft diverse wijzigingen doorgevoerd, om de maatregelen rondom corona voor ondernemers zoveel mogelijk te verlichten.

corona-werkvloer

Corona op de Werkvloer

Handreiking omgaan met corona op de werkvloer
Het coronavirus (Covid-19) houdt Nederland en het bedrijfsleven in de greep. Ondernemingen hebben het moeilijk met geannuleerde opdrachten, afgelaste bijeenkomsten, teruglopende orders. Al meer dan 5.000 ondernemingen hebben inmiddels werktijdverkorting aangevraagd voor het personeel.

MKB-Nederland wil ondernemers ondersteunen en informeren over de gevolgen van het virus. Op de website van MKB Nederland zijn een dossier en  ingericht. Zij hebben een Handreikinginformatiepagina voor ondernemers geschreven voor werkgevers over omgaan met het coronavirus op de werkvloer. Deze worden aan de hand van de actualiteit ververst. . » Bekijk ons dossier Corona

mkb

 
onderkant-banner-skyline-deventer