1197


leden
GA Eagles kaarten seizoen 2018-2019Ook voor het aankomende voetbalseizoen is het weer mogelijk om via MKB Deventer kaarten te bestellen voor de thuiswedstrijden van Go Ahead Eagles. Deze jaargang is de competitie extra interessant met mooie thuiswedstrijden tegen onder meer de degradanten FC Twente, Sparta en Roda JC in het verschiet.

Voor 15 euro per stuk (inclusief btw) kunt u kaarten bestellen voor de Leo Halletribune (tribune achter het doel).

Aangezien er geen beperking zit op het aantal kaarten per wedstrijd, kunt u voor elk thuisduel van Go Ahead Eagles ongelimiteerd kaarten bestellen. Let wel: op = op. Wees er qua bestelling daarom snel bij.

We adviseren om zo'n twee weken van tevoren de kaarten te bestellen.

 


Collectieve Inkoop

BHV trainingen
Collectieve afvalinzameling
Deventer Restaurantpas
Energie inkoop collectief
GA Eagles kaarten seizoen 2018-2019
MKB-pas De Scheg
Zorgverzekering bij Salland Verzekeringen


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer