1217


leden
Energie inkoop collectiefGoedkoop energie inkopen met duizenden ondernemers tegelijk 

Lift mee met een inkoopcollectief van 100 miljoen kWh en bespaar zo flink op uw energiekosten. MKB Deventer is een samenwerking aangegaan met PM Energie op het gebied van het collectief inkopen van energie. PM Energie is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het reduceren van energiekosten voor ondernemers. Het bedrijf regelt onder meer de collectieve inkoop voor meerdere leden van de ondernemersverenigingen Deventer Kring van Werkgevers (DKW), Bergweide, Kloosterlanden, De Weteringen en tal van andere ondernemerscollectieven in de regio en daarbuiten.

Door de enorme volumes die al die ondernemers samen afnemen en de gunstige spreiding van het verbruik, kunnen hoge kortingen worden bedongen. De afgelopen twee jaar heeft dit collectief een prijs bedongen die 30% onder de marktprijs lag. In Deventer nemen bijna 50 (grote) bedrijven deel aan het collectief. 

Méér dan financieel voordeel alleen

Het bijkomend voordeel van de samenwerking met PM Energie is dat u bijgestaan wordt door een ter zake kundig bureau. Zij ondersteunen u bij de overgang naar een andere leverancier en ze voorkomen ongewenste automatische verlenging van uw contracten. PM Energie monitort dagelijks de energiemarkt waardoor u op een gunstig moment een aansluitend contract kan afsluiten. U kunt met al uw energievragen terecht bij PM Energie. Hoe fijn is het dan om niet meer zelf eindeloos met zo'n callcenter te hoeven bellen!

Deelnamekosten

Bij deelname deelt u de kosten van dit collectief met andere deelnemers. Hiervoor wordt per aansluiting een vaste vergoeding gerekend. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van uw energieverbruik. Wanneer u deelneemt doet u dit onder de voorwaarde dat dit, inclusief deze vergoeding, leidt tot lagere energiekosten ten opzichte van individuele inkoop voor dezelfde periode en op hetzelfde moment van inkoop. 

Wilt u ook profiteren van collectief inkopen?

Aan de hand van uw verbruiksgegevens kunt u eenvoudig uitrekenen wat u kunt gaan besparen. U kunt ook uw verbruiksgegevens sturen naar g.douw@pmenergie.nl, dan rekent PM Energie uw voordeel, inclusief de vergoeding uit. 


Voor meer informatie en deelname neemt u contact op met adviseur Geert Douw van PM Energie via g.douw@pmenergie.nl of 085 – 2100 578.

 


Collectieve Inkoop

BHV trainingen
Collectieve afvalinzameling
Deventer Restaurantpas
Energie inkoop collectief
MKB-pas De Scheg
Zorgverzekering bij Salland Verzekeringen


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer