1217


leden
Deventer RestaurantpasKosten:

De pas kost éénmalig € 19,95 incl. 21% btw (€ 16,49 excl. btw). Het jaarlijkse abonnement kost € 10,00 incl. 21% (€ 8,26 excl. btw). Het abonnement gaat 1 jaar na aanvraag pas in (met andere woorden, bij het eenmalige bedrag zit de jaarcontributie al inbegrepen).

Samenwerking met goede doelen

Van elke pasaanvraag zal MKB Deventer vijf euro doneren aan de St. Deventer Leergeld en vijf euro aan de Deventer Voedselbank. Het grootste gedeelte van de opbrengst van de jaarcontributie van de pas doneren wij tevens 50/50 naar beide goede doelen. Meer informatie over beide goede doelen is te vinden op www.leergelddeventer.nl en www.voedselbankdeventer.nl.

Deelnemers

Informatie over de deelnemende restaurants kunt u vinden op www.restaurantpasdeventer.nl.

Aanmelden

Je kunt het onderstaande aanmeldingsformulier downloaden of online invullen. Binnen een week sturen wij de passen naar de aanvragers toe. Veel plezier met de MKB Deventer Restaurantpas!


Download hier het aanmeldingsformulier
Collectieve Inkoop

BHV trainingen
Collectieve afvalinzameling
Deventer Restaurantpas
Energie inkoop collectief
MKB-pas De Scheg
Zorgverzekering bij Salland Verzekeringen


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer