1256


leden
MKB-pas De SchegMKB Deventer heeft een exclusieve jaarkaart ontwikkeld: Recreatiepas De Scheg. Er maken op dit moment ruim 1.000 deelnemers gebruik van deze pas. De pas geeft voor € 107,50 (incl. btw) recht op onbeperkt zwemmen, squashen (dagelijks tot 17:00 uur) én schaatsen bij De Scheg en het Borgelerbad (n.b. recreatief buitenzwemmen bij Borgelerbad valt er buiten). Inschrijvingen voor de 21e van elke maand gaan de volgende maand in.


Collectieve Inkoop

BHV trainingen
Collectieve afvalinzameling
Deventer Restaurantpas
Energie inkoop collectief
GA Eagles kaarten seizoen 2018-2019
MKB-pas De Scheg
Zorgverzekering bij Salland Verzekeringen


MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met meer dan 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer