Collectief Energie Inkopen

logo-pm-energie

 

PM Energie is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het reduceren van energiekosten voor ondernemers. Het bedrijf regelt onder meer de collectieve inkoop voor meerdere leden van de ondernemersverenigingen Deventer Kring van Werkgevers (DKW), Bergweide, Kloosterlanden, De Weteringen en tal van andere ondernemerscollectieven in de regio en daarbuiten.

Door de enorme volumes die al die ondernemers samen afnemen en de gunstige spreiding van het verbruik, kunnen hoge kortingen worden bedongen. De afgelopen twee jaar heeft dit collectief een prijs bedongen die 30% onder de marktprijs lag. In Deventer nemen bijna 50 (grote) bedrijven deel aan het collectief.

 


Méér dan financieel voordeel alleen
Het bijkomend voordeel van de samenwerking met PM Energie is dat u bijgestaan wordt door een ter zake kundig bureau. Zij ondersteunen u bij de overgang naar een andere leverancier en ze voorkomen ongewenste automatische verlenging van uw contracten. PM Energie monitort dagelijks de energiemarkt waardoor u op een gunstig moment een aansluitend contract kan afsluiten. U kunt met al uw energievragen terecht bij PM Energie. Hoe fijn is het dan om niet meer zelf eindeloos met zo'n callcenter te hoeven bellen!

Deelnamekosten
Bij deelname deelt u de kosten van dit collectief met andere deelnemers. Hiervoor wordt per aansluiting een vaste vergoeding gerekend. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van uw energieverbruik. Wanneer u deelneemt doet u dit onder de voorwaarde dat dit, inclusief deze vergoeding, leidt tot lagere energiekosten ten opzichte van individuele inkoop voor dezelfde periode en op hetzelfde moment van inkoop.

Wilt u ook profiteren van collectief inkopen?
Aan de hand van uw verbruiksgegevens kunt u eenvoudig uitrekenen wat u kunt gaan besparen. U kunt ook uw verbruiksgegevens sturen naar netuohnav.d.[antispam].@pmenergie.nl, dan rekent PM Energie uw voordeel, inclusief de vergoeding uit.

Voor meer informatie en deelname neemt u contact op met adviseur Danny van Houten van PM Energie via netuohnav.d.[antispam].@pmenergie.nl of 085 – 2100 578.

 


 
onderkant-banner-skyline-deventer