1242


leden
Samen groeien... door samen doen2/27/2018
door: Lotte Hunneman

Een waterig zonnetje valt door de ramen en hardwerkende collega's die serieus kijken naar hun scherm. Er zijn deadlines te halen vandaag. De muziek staat zacht en af en toe hoor ik iemand meefluiten. Een lekkere werksfeer vind ik zelf.

De afgelopen tijd hebben we samen met een organisatie een tool ontwikkeld, die talenten 'matcht' met de klussen die er binnen de organisatie zijn. Een nieuwe manier van kijken naar werk en medewerkers. Uiteindelijk gaat het er toch om dat de klussen binnen een organisatie worden gedaan met de juiste mensen op de juiste plek? Dus dingen (klussen) doen waar je goed in bent, die je leuk vind, die dichtbij je staan. Vorm geven aan je eigen baan. Talenten ontdekken bij jezelf maar zeker ook bij je collega(‘s). Dan gaat het (werk-)plezier én de kwaliteit van het werk omhoog. Een organisatie die groeit en de medewerkers groeien mee.

Steeds meer organisaties gaan met ons in gesprek om te kijken hoe zij de verandering in hun organisatie in beweging kunnen brengen. De bedrijven zijn nieuwsgierig naar de dromen van de medewerkers en hoe de plannen (wel of niet) zijn in te passen in het organisatieproces om samen te groeien. Open staan voor feedback, de beweging in gang zetten door en met de medewerkers. Open en bloot met elkaar bespreken waar je staat en waar je naar toe wilt. Dat gaat zeker niet zonder slag of stoot en dat is het leer-en groeiproces waarin ieder zijn bijdrage levert.
Ik geniet enorm van dit proces, door een kijkje in de keuken te mogen nemen, door te leren van elkaar én door samen te werken. Zo groeien we allebei. De organisatie, ik als mens, mijn collega's en wij als bedrijf. Gelukkig wel, anders wordt het saai:) (Nieuwsgierig? Kijk even op www.talentbinder.nl)3/30/2018 - Zo dynamisch als nodig
3/20/2018 - Eerste seminar MKB-projectteam
3/2/2018 - Heb jij het lef om samen te werken?
2/27/2018 - Samen groeien... door samen doen
2/16/2018 - Samen groeien
1/26/2018 - Samenwerking
1/11/2016 - SocialBauble voor het goede doel
11/21/2016 - Adoptie-ondernemers gezocht: medio januari 2017
MKB Deventer

MKB Deventer is opgericht in 1995 en is inmiddels de grootste lokale ondernemersvereniging van ons land met bijna 1.200 leden. Het is onze missie om in Deventer een gezond ondernemersklimaat te realiseren voor ondernemers in het algemeen en onze leden in het bijzonder. Dit doen wij door het organiseren van verschillende activiteiten: lobbywerk, collectieve inkoop, het realiseren van personeelsvoordelen, versterking van het ondernemersschap, stadsmarketing en last but not least, netwerkversterking. 

Daarnaast werken wij aan vier meerjarenprogramma's; exportstimulering, e-commerce, vernieuwende businessmodellen en een bruisende binnenstad.

Ons ledenbestand is zeer divers en bestaat uit zakelijke dienstverleners, winkeliers, bouw- en transportbedrijven, horeca, industrie, handel etc. Het is een mix van grotere bedrijven en zelfstandige professionals.

Met ons team van vijf uitvoerende professionals werken wij, vanuit ons kantoor in de Gasfabriek, dagelijks aan een zo optimaal mogelijk ondernemersklimaat in Deventer en directe omgeving. 

  • Klik hier voor de statuten van MKB Deventer.

Home
Collectieve inkoop
Personeelsvoordeel
Lobby
Projecten
Kennis
Leden
Contact


Agenda
Actueel
Word lid
Leden uitgelicht
Magazine
Blogs
MKB Deventer
Zutphenseweg 6
7418 AJ DEVENTER

Tel: 0570-758021
E-mail: info@mkbdeventer.nl


Privacybeleid MKB Deventer
Copyright 2018 | MKB Deventer